Akció -15% Újdonság
Teljes ár
13.250 Ft

Eredeti ár
15.590 Ft

Engedmény
15% (2.340 Ft)

Gyártó
Delphin

Termék kód
P101004512

Varianta neexistuje
2,4m/200g/2 diely

db

A bot kifejlesztésének és tervezésének inspirációja elsősorban a Duna-deltában történő pontyhorgászat volt, ahol a legtöbbször csónakból, rövid távolságra fogják őket. Ezért viseli a találó Dunay Carp nevet, és az ehhez a horgászstílushoz igazodó sajátosságok jellemzik. több

A bot kifejlesztésének és tervezésének inspirációja elsősorban a Duna-deltában történő pontyhorgászat volt, ahol a legtöbbször csónakból, rövid távolságra fogják őket. Ezért viseli a találó Dunay Carp nevet, és az ehhez a horgászstílushoz igazodó sajátosságok jellemzik.

A bot jellegzetesen kúposított blankja sűrűn rétegzett szénszálból készült, ami biztosítja a botnak az erős folyami halakkal való küzdelemhez szükséges nagy szilárdságot és tartósságot. A blank végén egy jellegzetes, fluo zöld színű hegy található, amely lehetővé teszi a könnyebb kapásérzékelést, és finomhangolja a bot általános akcióját.

A bot masszív, kétlábú, SIC töltőanyaggal ellátott szemekkel van felszerelve, amelyek a legkeményebb körülményekhez is alkalmasak. Szilárdsága és erőssége ellenére a bot nagyon könnyű és kiválóan kiegyensúlyozott, ami még nagy súlyokkal is sima és pontos dobást tesz lehetővé.

A speciálisan kialakított nyereg kényelmes fogást biztosít, és megbízható, szilárd orsószorítást tesz lehetővé. A rövid nyélhosszúságot úgy tervezték, hogy a bot kezelése még a csónakban is kényelmes legyen, ahol gyakran kevés a hely. A nyél vége csúszásmentes zsugorított anyaggal van ellátva a kényelmes fogás érdekében.

Műszaki paraméterek:

Modell: 240cm/200g
Alkatrészek száma: 2
Nyelető átmérő a nyél felett: 16,2mm
Szemek száma: 10
Szállítási hossz: 124,5cm
Súly: 206g
Fogantyú: Zsugorodó
Fogantyú hossza (a rúd aljától a nyereg közepéig): 42cm
Vezetőszem mérete: 25mm