Szállítás és fizetés

Ingyenes szállítás

Express One futárszolgállat

Ha szeretné, hogy csomagja 2 munkanapon belül Önnél legyen, válassza a Express One futárszolgálatot a szállítási lehetőségek közül! Ingyenes szállítást biztosítunk 28.400 Ft felett. A szállítást semmiképpen sem korlátozza a megrendelések mérete és súlya. A Express One a kiszállítást hétköznapokon munkaidőben teljesíti 8:00 - 17:00 között. A kiszállítás megkezdéséről a futárszolgálat SMS értesítőt küld. A csomagot a Express One weboldalán és az általunk kiküldött emailben is nyomon követheti.

Csomagküldő.hu

A Csomagküldő.hu egy csomag kézbesítő szolgáltatás, mely a webáruházban megrendelt termékeket szerződött partner átvevőhelyekre szállítja ki, Közép-Európában több ezer, míg Magyarországon több száz átvevőhellyel rendelkezik, melyekre gyorsan és olcsón kiszállíttathatod a megrendelt árut. Ingyenes szállítást biztosítunk 28.900 Ft felett.

Express One futárszolgálat - alapinformációk

1. Express One futárszolgállat

A Express One SMS-ben vagy e-mailen értesíti Önt a csomagszállítás megrendelését követően. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a Express One Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, vagy átirányíthatja a csomagot egy Express One CsomagPontba. Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen vagy SMS-ben.

Szállítás díja: 1890 Ft ÁFÁ-val

A Express One a kiszállítást hétköznapokon munkaidőben teljesíti 8:00 - 17:00 között. A kiszállítás megkezdéséről a futárszolgálat SMS értesítőt küld. 

Ismerje meg Magyarország egyik legnagyobb csomagszállító szolgáltatóját! A Express One 29 depóból és egy csomagirányító központból álló hálózatával Magyarország egész területén elérhető. Egyszerű, kényelmes és biztonságos együttműködés, stabil informatikai háttér!

  • rövid szállítási határidő
  • küldemény felvétel a megbízást követő munkanapon 9-17 óráig
  • kiszállítás a felvételt követő munkanapon. (nem garantált)
  • nemzetközi csomagszállítás export és import viszonylatban
  • határidők a szomszédos országokba  24-48 óra, a távolabbi régiókba 72-120 óra
  • minden csomag biztosított 500000Ft áruértékig
  • belföldi utánvét
  • háztól - házig szállítás

3. Csomagküldő.hu

A Csomagküldő.hu egy csomag kézbesítő szolgáltatás, mely a webáruházban megrendelt termékeket szerződött partner átvevőhelyekre szállítja ki, Közép-Európában több ezer, míg Magyarországon több száz átvevőhellyel rendelkezik, melyekre gyorsan és olcsón kiszállíttathatod a megrendelt árut. A szolgáltatás előnye, hogy a vásárlónak nem kell időpontot és helyet egyeztetnie a csomagot kiszállító céggel, mert az átvevőhelyen több napig tárolják a küldeményt, azért bármikor bemehet. Webáruházunkban választhatod szállítási módnak a Csomagküldő.hu-t is. Az aktuális átvevőhelyek listáját itt tudod megnézni: www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Az aktuális átvevő pontok nyitvatartási ideje rendszerünkben napi szinten frissítve van így mindig az aktuális már működő pontra tudja a rendelését megrendelni. 

Szállítás díja: 1590 Ft ÁFÁ-val

Fizetés

Készpénzes utánvét

A csomag kézhezvételekor készpénzben fizet a futárnak. Az utánvét díja 390 Ft ÁFÁ-val.

Kártyás fizetési mód (Comgate fizetőkapu)

Ha rendelkezik Visa vagy MasterCard kártyával, akkor az online vásárlás során felhasználhatja ezeket. Az online fizetéseket a ComGate fizető kapu biztosítja számunkra. A szolgáltató, a ComGate Payments, a.s., engedéllyel rendelkező fizetési intézmény, amely a Cseh Nemzeti Bank felügyelete alatt működik. A fizető kapun keresztül teljesített fizetések teljes biztonságban vannak, és minden információ titkosítva van.

Az online fizetés leggyorsabb módja. A ComGate fizető kapu felületén adja meg a kártya számát, az érvényesség dátumát és a CVC kódot - három számot, amelyeket a kártya hátoldalán található aláírási sávban talál. Mindent a 3D Secure szabvány biztosít, így valószínűleg meg kell adnia egy számkódot, amelyet SMS-ben kap meg a bankjától.

Elérhetőség:

ComGate Payments, a.s.
Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
Tel:  +420 228 224 267

Banki előreutalással számlánkra (ingyenes)

Banki adataink
Számla neve: Zingel s.r.o.
IBAN: HHU77 1160 0006 0000 0001 9828 1384
Pénznem: HUF
BIC/SWIFT kód: GIBAHUHB

Banki átutaláskor kérjük csatolmányban küldje el az utalásról szóló bizonylatot az info@netfish.hu e-mail címre, valamint tüntesse fel az azonosító számát, szóközök és egyéb írásjelek nélkül a közlemény rovatban.

A banki átutalással a megrendelés és a fizetés feldolgozása max. 2 munkanapot vesz igénybe.