Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Ingyenes szállítás

GLS futárszolgállat

Ha szeretné, hogy csomagja 2 munkanapon belül Önnél legyen, válassza a GLS futárszolgálatot a szállítási lehetőségek közül! Ingyenes szállítást biztosítunk 28.400 Ft felett. A szállítást semmiképpen sem korlátozza a megrendelések mérete és súlya. A GLS a kiszállítást hétköznapokon munkaidőben teljesíti 8:00 - 17:00 között. A kiszállítás megkezdéséről a futárszolgálat SMS értesítőt küld. A csomagot a GLS weboldalán és az általunk kiküldött emailben is nyomon követheti.

GLS CsomagPONT

Előnye, hogy nem kell otthon várni a futárra, akkor megy az Ön által- a rendelés leadásakor - a megadott GLS CsomagPont-ra a megérkezett csomagjáért, amikor Önnek kényelmes. Ingyenes szállítást biztosítunk 28.400 Ft felett.

Csomagküldő.hu

A Csomagküldő.hu egy csomag kézbesítő szolgáltatás, mely a webáruházban megrendelt termékeket szerződött partner átvevőhelyekre szállítja ki, Közép-Európában több ezer, míg Magyarországon több száz átvevőhellyel rendelkezik, melyekre gyorsan és olcsón kiszállíttathatod a megrendelt árut. Ingyenes szállítást biztosítunk 6800 Ft felett.

GLS futárszolgálat - alapinformációk

1. GLS futárszolgállat

A GLS SMS-ben vagy e-mailen értesíti Önt a csomagszállítás megrendelését követően. Az első értesítő tartalmazza a csomag minden fontosabb adatát, az ügyfélszolgálat elérhetőségét és a GLS Delivery Manager weboldal közvetlen linkjét. Az online felületen a címzett számos kézbesítési mód közül választhat. Például választhat egy új kiszállítási dátumot, megadhat egy másik címet, vagy átirányíthatja a csomagot egy GLS CsomagPontba. Ha az első kézbesítési kísérlet sikertelen volt, a címzettet automatikusan értesítjük e-mailen vagy SMS-ben.

Szállítás díja: 1890 Ft ÁFÁ-val

A GLS a kiszállítást hétköznapokon munkaidőben teljesíti 8:00 - 17:00 között. A kiszállítás megkezdéséről a futárszolgálat SMS értesítőt küld. 

Ismerje meg Magyarország egyik legnagyobb csomagszállító szolgáltatóját! A GLS 29 depóból és egy csomagirányító központból álló hálózatával Magyarország egész területén elérhető. Egyszerű, kényelmes és biztonságos együttműködés, stabil informatikai háttér!

 • rövid szállítási határidő
 • küldemény felvétel a megbízást követő munkanapon 9-17 óráig
 • kiszállítás a felvételt követő munkanapon. (nem garantált)
 • nemzetközi csomagszállítás export és import viszonylatban
 • határidők a szomszédos országokba  24-48 óra, a távolabbi régiókba 72-120 óra
 • minden csomag biztosított 500000Ft áruértékig
 • belföldi utánvét
 • háztól - házig szállítás

2. GLS CsomagPONT

A GLS CsomagPontokban egyszerűen és kényelmesen feladhatja a küldeményét. Több mint 350 településen több mint 900 GLS CsomagPont várja Önt! Fontos csomagot vár? Kérje a kiszállítást a legközelebbi GLS CsomagPontba! Rugalmas átvételi lehetőség, országos lefedettség.

Mikor válassza a CsomagPONT-ot?
 • A szállítás napján nem tud a megadott címen tartózkodni és a futárra várni
 • Nem rendelhető a munkahelyére a csomag
 • A futárral történő kézbesítés túl költséges
 • Szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni
 • Biztonságosan és kényelmesen szeretné megkapni a csomagot

Szállítás díja: 1790 Ft ÁFÁ-val

3. Csomagküldő.hu

A Csomagküldő.hu egy csomag kézbesítő szolgáltatás, mely a webáruházban megrendelt termékeket szerződött partner átvevőhelyekre szállítja ki, Közép-Európában több ezer, míg Magyarországon több száz átvevőhellyel rendelkezik, melyekre gyorsan és olcsón kiszállíttathatod a megrendelt árut. A szolgáltatás előnye, hogy a vásárlónak nem kell időpontot és helyet egyeztetnie a csomagot kiszállító céggel, mert az átvevőhelyen több napig tárolják a küldeményt, azért bármikor bemehet. Webáruházunkban választhatod szállítási módnak a Csomagküldő.hu-t is. Az aktuális átvevőhelyek listáját itt tudod megnézni: www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek

Az aktuális átvevő pontok nyitvatartási ideje rendszerünkben napi szinten frissítve van így mindig az aktuális már működő pontra tudja a rendelését megrendelni. 

Szállítás díja: 1590 Ft ÁFÁ-val

Fizetés

Készpénzes utánvét

A csomag kézhezvételekor készpénzben fizet a futárnak. Az utánvét díja 390 Ft ÁFÁ-val.

Kártyás fizetési mód (Comgate fizetőkapu)

Ha rendelkezik Visa vagy MasterCard kártyával, akkor az online vásárlás során felhasználhatja ezeket. Az online fizetéseket a ComGate fizető kapu biztosítja számunkra. A szolgáltató, a ComGate Payments, a.s., engedéllyel rendelkező fizetési intézmény, amely a Cseh Nemzeti Bank felügyelete alatt működik. A fizető kapun keresztül teljesített fizetések teljes biztonságban vannak, és minden információ titkosítva van.

Az online fizetés leggyorsabb módja. A ComGate fizető kapu felületén adja meg a kártya számát, az érvényesség dátumát és a CVC kódot - három számot, amelyeket a kártya hátoldalán található aláírási sávban talál. Mindent a 3D Secure szabvány biztosít, így valószínűleg meg kell adnia egy számkódot, amelyet SMS-ben kap meg a bankjától.

Elérhetőség:

ComGate Payments, a.s.
Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
Tel:  +420 228 224 267

Banki előreutalással számlánkra (ingyenes)

Banki adataink
Bankfiók neve: 0003-CB4NK2-511 (CIB Bank Zrt.)
Számla neve: NETFISH s.r.o.
IBAN: HU 2810 7000 3172 4913 8851 100 005
Pénznem: HUF
BIC/SWIFT kód: CIBHHUHBXXX
Bankszámlaszám: 10700031-72491388-51100005
Banki átutaláskor kérjük csatolmányban küldje el az utalásról szóló bizonylatot az info@netfish.hu e-mail címre, valamint tüntesse fel az azonosító számát, szóközök és egyéb írásjelek nélkül a közlemény rovatban.

A banki átutalással a megrendelés és a fizetés feldolgozása max. 2 munkanapot vesz igénybe.