Top Mix Method Rig Box

Akció -8%
Teljes ár
3.220 Ft

Eredeti ár
3.500 Ft

Engedmény
8% (280 Ft)

Gyártó
Top Mix

Termék kód
TM810

Weight
0.3 kg

Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

Akik method módszerrel horgásznak jellemzően fonott előkét használnak. Ezeket az előkéket, jellemzően a horgászat előtt, otthon kötjük meg. A fonott előkék tárolása gondot okoz, mert nem lehet fonott zsinórból két tökéletesen egyforma hosszúságú elők... több

Akik method módszerrel horgásznak jellemzően fonott előkét használnak. Ezeket az előkéket, jellemzően a horgászat előtt, otthon kötjük meg. A fonott előkék tárolása gondot okoz, mert nem lehet fonott zsinórból két tökéletesen egyforma hosszúságú előkét kötni és a zsinór pedig nem nyúlik.

A kereskedelmi forgalomban pedig eddig nem volt olyan előke hosszhoz állítható előketartó, amelyben több előkét tudtunk volna tárolni. Ennek a problémának a megoldására készítettük el a Method Rig Box-ot.

A Method Rig Box kizárólagos TOP MIX termék és a method módszerrel horgászó fonott előkét használó horgászok számára lett kifejlesztve amely az előkötött előkék tárolására szolgál. Minimálisan 16 db előke tárolható a tartóban. A fix tartófülekre akasszuk a horgot, az állítható távolságú fülekbe pedig az előkére kötött hurkot. A termékfotókon a tartóban lévő előkék is látszanak, melyek nem tartoznak a termékhez, csak illusztrációk a használathoz.