Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Akció -12%
14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Delphin

Termék kód
101003682

Teljes ár
6.940 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
7.890 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
12% (950 Ft ÁFÁ-val)

Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

A praktikus Delphin Classa HANDY táska ideális választás rövidebb horgászatokhoz és kisebb kiegészítők szállításához. Kompakt méreteinek köszönhetően minimális helyet foglal, miközben lehetővé teszi a szükséges felszerelések vagy ruházat gyors és egyszerű rendszerezését és horgászhelyre szállítását. több

A praktikus Delphin Classa HANDY táska ideális választás rövidebb horgászatokhoz és kisebb kiegészítők szállításához. Kompakt méreteinek köszönhetően minimális helyet foglal, miközben lehetővé teszi a szükséges felszerelések vagy ruházat gyors és egyszerű rendszerezését és horgászhelyre szállítását.

Tartós és ellenálló anyagokból készült, így biztosítja a hosszú élettartamot és megóvja a benne lévő tartalmat a kedvezőtlen körülményektől. A táska a sarkainál megerősített, így üresen is megtartja formáját. Az alsó rész ráadásul gumi anyaggal van ellátva, amely megakadályozza a nedvesség beszivárgását a talajból, így megóvja felszerelésünket a víztől. A fő tárolóhely mellett van egy elülső cipzáras zsebe, amely kisebb kiegészítők vagy dokumentumok tárolására szolgál.

A Handy táska minőségi cipzárakkal van felszerelve, gumírozott húzókával, Delphin logóval. A táska kényelmesen hordozható az állítható egy textil vállpánt segítségével.

Technikai adatok:

Táska méretei: 33x20x25 cm
Belső tér nettó mérete: 30x19x20cm
Elülső zseb mérete: 20x15x3cm

Méret L