Akció -15%
Teljes ár
6.620 Ft

Eredeti ár
7.790 Ft

Engedmény
15% (1.170 Ft)

Gyártó
Delphin

Termék kód
101003682

Weight
0.446 kg

Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

A praktikus Delphin Classa HANDY táska ideális választás rövidebb horgászatokhoz és kisebb kiegészítők szállításához. Kompakt méreteinek köszönhetően minimális helyet foglal, miközben lehetővé teszi a szükséges felszerelések vagy ruházat gyors és egyszerű rendszerezését és horgászhelyre szállítását. több

A praktikus Delphin Classa HANDY táska ideális választás rövidebb horgászatokhoz és kisebb kiegészítők szállításához. Kompakt méreteinek köszönhetően minimális helyet foglal, miközben lehetővé teszi a szükséges felszerelések vagy ruházat gyors és egyszerű rendszerezését és horgászhelyre szállítását.

Tartós és ellenálló anyagokból készült, így biztosítja a hosszú élettartamot és megóvja a benne lévő tartalmat a kedvezőtlen körülményektől. A táska a sarkainál megerősített, így üresen is megtartja formáját. Az alsó rész ráadásul gumi anyaggal van ellátva, amely megakadályozza a nedvesség beszivárgását a talajból, így megóvja felszerelésünket a víztől. A fő tárolóhely mellett van egy elülső cipzáras zsebe, amely kisebb kiegészítők vagy dokumentumok tárolására szolgál.

A Handy táska minőségi cipzárakkal van felszerelve, gumírozott húzókával, Delphin logóval. A táska kényelmesen hordozható az állítható egy textil vállpánt segítségével.

Technikai adatok:

Táska méretei: 33x20x25 cm
Belső tér nettó mérete: 30x19x20cm
Elülső zseb mérete: 20x15x3cm

Termék paraméterei
Méret L