Stég Upters Corn Maxi Strawberry 14mm 8db/dob.

Gyártó
STÉG

Termék kód
SP031093

Teljes ár
1.490 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
2.180 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
32% (690 Ft ÁFÁ-val)

Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

Professzionális csali imitáció, amely kivételes tulajdonságai miatt igen eredményesen használható a pontyhorgászat során!

Más lebegő csalikhoz képest az az előnye, hogy igen stabilan ál... több

Professzionális csali imitáció, amely kivételes tulajdonságai miatt igen eredményesen használható a pontyhorgászat során!


Más lebegő csalikhoz képest az az előnye, hogy igen stabilan áll a csalitüskén, még nagy távolságú dobások alkalmával is. Továbbá az apróbb halak, törpeharcsák, rákok nem tudják megkezdeni szívós anyaga miatt. Akár egész nap tudunk horgászni anélkül, hogy a cserével kellene vesződnünk.


A pontyozó method technikához lett kifejlesztve. A lebegő képessége úgy lett beállítva, hogy csak a hajszálelőkét emeli meg, a horog észrevétlenül a fenéken fekve marad. Így tudjuk elérni a tökéletes csalifelkínálást. Élénk színeivel hamar felkelti a halak érdeklődését.


A tesztek alapján legfogósabbnak bizonyult ízekben került forgalomba. Hajszálelőkére fűzve akár több szemet is felkínálhatunk, amivel megnöveljük a kapitális halak fogásának esélyét.  • Kiszerelés: 8 db/doboz

  • Méret: 14 mm

  • Ízesítés: Eper