Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Akció -30% Újdonság
Gyártó
STÉG

Termék kód
SP220008

Teljes ár
1.900 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
1.990 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
2.730 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
30% (830 Ft ÁFÁ-val)

Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

A STÉG CORN JUICE 100%-os töménységű élelmiszeripari minőségű kukoricakivonat, rendkívül magas szénhidrát tartalommal!

Édes, szirup állagú folyadék, amely vízben folyamatosan oldódik.... több

A STÉG CORN JUICE 100%-os töménységű élelmiszeripari minőségű kukoricakivonat, rendkívül magas szénhidrát tartalommal! Édes, szirup állagú folyadék, amely vízben folyamatosan oldódik. Hatékony ízfokozó, mely kiválóan alkalmazható minden etetőanyagban, pasztában, pelletben és bojliban, ahol a cél a szénhidráttartalom növelése és a csalogató hatás fokozása. Ezenkívül kiváló eredeményeket tudunk elérni adagolásával, oldódó csalik készitése során, mivel az oldódási idő szabályozható vele.

Minden évszakban sikeresen alkalmazható a pontyhorgászatok során. Melegebb vizekben gyorsabban oldódik. Etetőanyagok benedvesitésére is használható víz helyett. A Corn JUICE-zal benedvesített etetőanyagot nagyon hosszú ideig lehet tárolni hűtés nélkül is, az eredeti minőség megőrzése mellett. PVA-s horgászatra is eredményesen használható. A PVA mixeket, pelleteket a felhasználás előtt be kell locsolni CORN JUICE-zal és megvárni míg a szemcsék felszívják magukba az anyagot.

A termék nem tartalmaz tartósítószert!

Javasolt adagolás:

  • Oldódó bojlikhoz (bojli, pellet): 0,2-0,25 l /1kg
  • Etetőanyagokhoz, mixekhez: 0,1-0,15l /1kg
  • Pasztákhoz, gyurmákhoz: 0,15-0,2 l /kg
  • Kiszerelés: 500 ml
  • Ízesítés: Csípős-Barack