Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Novák Feeder Micro Pellet Meleg vízre

-17% Újdonság
Gyártó
Novák Feeder

Termék kód
PNF106

Teljes ár
1.790 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
2.150 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
17% (360 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
db

Felmelegedett vizekre megalkotott, nagyon alaposan átgondolt és kiválasztott pelletek keveréke, amely a legnehezebb versenyszituációkban is jól teljesít. Bekeverése történhet megfelelő mennyiségű vízzel is, vagy használhatjuk a szintén idei újdonság... több

Méret Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Novák Feeder Micro Pellet Meleg vízre 2-3-4mm Raktáron 2 - 4 nap 1.790 Ft
Novák Feeder Micro Pellet Meleg vízre 1,5-2mm Raktáron 2 - 4 nap 1.790 Ft

Felmelegedett vizekre megalkotott, nagyon alaposan átgondolt és kiválasztott pelletek keveréke, amely a legnehezebb versenyszituációkban is jól teljesít. Bekeverése történhet megfelelő mennyiségű vízzel is, vagy használhatjuk a szintén idei újdonság...

Method Micro Pellet Meleg vízre 2-3-4mm Komplett mix prémium pellet

Mint ahogy a termék nevében is utaltunk már rá, ebben a zacskóban nagyon alaposan átgondolt és kiválasztott pelletek keveréke került.

A 2-3-4 mm-es verzió

  • általános methodozáshoz
  • a legnehezebb versenyszituációkban is jól teljesit

Ez a változat bőven tartalmaz nagyobb méretű 3-4mm-es pelleteket mellyel komoly szelektáló hatást érhetünk el. Amennyiben nagyhalas horgászatot tervezel érdemes ezt a változatot választanod, akár bordás kosárral való alapetetéshez vagy method kosárba töltve.

Bekeverése történhet megfelelő mennyiségű vízzel is, vagy használhatjuk a szintén idei újdonságként megjelent Vario Feeder Locsolót, az évszaknak megfelelő ízesítésben.

Method Micro Pellet Meleg vízre 1,5-2mm Komplett mix prémium pellet

Mint ahogy a termék nevében is utaltunk már rá, ebben a zacskóban nagyon alaposan átgondolt és kiválasztott pelletek keveréke került.

A 1,5-2mm –es változat:

  • általános methodozáshoz
  • a legnehezebb versenyszituációkban is jól teljesÍt

Bekeverése történhet megfelelő mennyiségű vízzel is, vagy használhatjuk a szintén idei újdonságként megjelent Vario Feeder Locsolót, az évszaknak megfelelő ízesítésben.