A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Akció -4% Újdonság
Gyártó
Haldorádó

Termék kód
PHDCMPP-FP

Teljes ár
4.380 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
4.560 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
4% (180 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
db

A Haldorádó Pellet Pack, egy olyan komplett csomag, amely a modern, céltudatos pontyhorgászat leghatékonyabb csalogatóanyagait tartalmazza.
több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Haldorádó Pellet Pack Turbo Fagyos ponty / Mrazivý kapor Raktáron 2 - 5 nap 4.380 Ft
Haldorádó Pellet Pack Turbo Édes ananász / Sladký ananás Raktáron 2 - 5 nap 4.380 Ft
Haldorádó Pellet Pack Turbo Tüzes ponty / Ohnivý kapor Raktáron 2 - 5 nap 4.380 Ft

A Haldorádó Pellet Pack, egy olyan komplett csomag, amely a modern, céltudatos pontyhorgászat leghatékonyabb csalogatóanyagait tartalmazza.

A dobozban három különböző terméket talál:
1. Az etető pellet (800 g) több különböző méretű (2, 3 és 4 mm-es) pelletszemet tartalmaz. A kisebb méretű pelletek a legfogósabb, évek óta jól működő etetőanyagaink legértékesebb összetevőiből épülnek fel. Ezek gyorsan, illetve közepesen gyorsan puhulnak és oldódnak fel a vízben, de nem esnek szét. A 4 mm-es változat halibut pellet, amely nagyon lassan puhul fel, ez sokáig kemény, „roppanós” falat marad. A halibut magas olajtartalmának köszönhetően a vízközt mozgó halakat is a mederfenékre irányítja.
2. A pellet ragasztópor (100 g) segítségével lehet a leggyorsabban és legegyszerűbben a csomag tartalmát biztonságosan megragasztani.
3. A Pellet Juice (100 ml) egy nagyon sűrű, nagyon tömény új aroma, amely tovább növeli a pelletszemek fogósságát és csalogatóhatását. Nagy sűrűségű, különleges, „nehéz” aroma, amely mindvégig a mederfenéken terjed.

Nagyon könnyű használatba venni:
1. lépés: öntse a csomag tartalmát egy vödörbe
2. lépés: keverje el az összetevőket
3. lépés: öntsön hozzá 3-4 dl vizet
4. lépés: a pelletszemek 15-30 perc alatt felszívják az aromás vizet és felpuhulnak
5. Ezután könnyedén kosárba tölthető…
6. … vagy gombóccá formálható és csúzlival belőhető

További jó tanácsok:
- A hidegebb évszakokban célszerű mindezt már előző este otthon elvégezni és a csomag tartalmát egy lezárt műanyag vödörbe helyezni.
- A 16 Celsius-foknál alacsonyabb hőmérsékletű vízben ajánlott CSL Tuning Hideg vízi aromával keverni. Amennyi aromát hozzáöntünk, annyival csökkentsük a víz mennyiségét. A p