A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Akció -4%
Gyártó
Haldorádó

Termék kód
PHD-KT2502X

Teljes ár
4.200 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
4.370 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
4% (170 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
db

A nagy sikerű Haldorádó bottartó fejek után végre elkészültek az ehhez használható kereszttartók, melyek szintén alumíniumból készültek, így nem törik, nem hajlik, az időjárási viszontagságoknak is ellenáll, tehát a már megszokott kiváló minőség kösz... több

Méret Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Haldorádó Buzz Bar 2X 250 Raktáron 2 - 5 nap 3.160 Ft
Haldorádó Buzz Bar 2X 300 Raktáron 2 - 5 nap 3.360 Ft

A nagy sikerű Haldorádó bottartó fejek után végre elkészültek az ehhez használható kereszttartók, melyek szintén alumíniumból készültek, így nem törik, nem hajlik, az időjárási viszontagságoknak is ellenáll, tehát a már megszokott kiváló minőség köszön vissza ebben a 3 termékben.

Fontos megemlíteni, hogy a menetes részek mindegyike acél, mely különösen tartós, tehát nem fog néhány használat után a menet elkopni (mint ahogy egy gyengébb minőségű kereszttartónál). Továbbá ezekre a kereszttartókra is került egy alátét lemez, melynek segítségével jól fixálható, nem fog használat közben elforogni. 3 különböző méretű kereszttartó kerül forgalomba, ebből az egyik 25, a másik 30 cm-es (mind a kettő 2 botos) szélességű, a harmadik pedig egy 3 botos kivitelű, mely 45 cm széles. Így mindenki megtalálhatja a neki tetsző változatot.