Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

DOVIT Prémium Green Betain 1kg-KOPIE

Akció -22% Kiárusítás
Gyártó
Dovit

Termék kód
V-DF-218

Teljes ár
2.180 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
2.810 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
22% (630 Ft ÁFÁ-val)

Raktáron - 14:00 előtt leadott megrendelések esetén a terméket a megrendelés napján szállítjuk.
db

A green betain mint adalék, egy olyan étvágyfokozó, melyet a horgászok valamint a haltermelők széles körben alkalmaznak. A halak emésztésére gyakorolt jótékony hatása segít az emésztésben, így az etetőanyag nem telíti el a halakat, és hamar újra táplálkozásra serkenti őket. több

A green betain mint adalék, egy olyan étvágyfokozó, melyet a horgászok valamint a haltermelők széles körben alkalmaznak. A halak emésztésére gyakorolt jótékony hatása segít az emésztésben, így az etetőanyag nem telíti el a halakat, és hamar újra táplálkozásra serkenti őket.

Ez a keverék nagy mennyiségben tartalmaz őrölt green betain pelletet, valamint olyan halliszt származékokat, melyek fehérje tartalmát nagyban növelik. Elsősorban versenyszerű felhasználásra terveztük, és több kiemelkedő verseny eredményt köszönhetünk neki, így magától érthetődik, hogy hétköznapi felhasználása során, szinte garantált a siker. A bekeverés során érdemes a nedvesítést két lépcsőben elvégezni, valamint a hatékony felhasználás érdekében elengedhetetlen a rostálás.