Delphin Rig LOONG SPACE C2G előketartó tok

-12% Újdonság
Gyártó
Delphin

Termék kód
101003673

Teljes ár
6.950 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
7.900 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
12% (950 Ft ÁFÁ-val)

Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

A Delphin Rig LOONG SPACE C2G egy új, meghosszabbított tok, amely új szintre emeli a hosszú előkék szervezését és védelmét. Ezzel a tokkal soha nem fogja az idejét csomók kibogozásával vagy új szerelékek fárasztó vízparti kötözésével vesztegetni, amikor nagy a halak aktivitása. több

Az exkluzív Delphin Space sorozat a Delphin által készített prémium táskák egész sorának gyűjtőneve, amelyek remek kivitelezésükről, kiváló minőségű cipzárjaikról és egyedi terepszínű mintájú dizájnjukról ismertek.

A Delphin Rig LOONG SPACE C2G egy új, meghosszabbított tok, amely új szintre emeli a hosszú előkék szervezését és védelmét. Ezzel a tokkal soha nem fogja az idejét csomók kibogozásával vagy új szerelékek fárasztó vízparti kötözésével vesztegetni, amikor nagy a halak aktivitása. Ahogy a neve is sugallja, a tokot arra tervezték, hogy akár 38 cm-es hosszúságú, előkészített szerelékeket tároljon, így biztosítva, hogy azok mindig egyenesek és azonnali használatra készek legyenek! A tok egyszerű felépítésű, belseje tartós edzett habból készült, két kivágással. A kivágások acélrudakat tartalmaznak a szerelékek horgainak rögzítésére. A szerelékek habszivacshoz való rögzítéséhez a tok 20 tűvel van felszerelve, amelyek bőséges teret biztosítanak az előkészített szerelékeknek, ezt pedig a kezdő horgászok és a tapasztalt versenyzők egyaránt értékelni fogják. A tok külseje megerősített és tartós anyaggal borított. A tok fém húzókával szerelt cipzárral rendelkezik, amelyet stílusos Delphin logó díszít.

Műszaki adatok:
Méretek: 43 x 14 x 4 cm
A tok befogadóképessége: 20 db maximum kb. 38 cm hosszúságú előke

A szabadalmaztatott, stílusos Delphin C2G terepszín, amelyet a Delphin készített, számos formával és perspektívával rendelkezik. Csakúgy, mint a neve, amely szabadon fordítható úgy, mint a Carpath 2. generációja, közvetlenül utalva elődjére, de Carpath to green-nek is olvasható, jelezve a Kárpát-koncepció átmenetét a zöld színvilágba. Egyedisége és jellegzetessége azokban az elemekben rejlik, amelyekből összeállt. Első pillantásra csupán a zöld három különböző árnyalatából álló terepszínű mintának tűnik. Közelebbről megvizsgálva a mintákat azonban pontyok sziluettjeit, pontyozó szerelékek alkotóelemeit, valamint a Delphin logót is felfedezhetjük benne a C2G jelöléssel együtt. Ennek a páratlan kialakításnak köszönhetően horgászfelszerelése azonnal kivételessé és rendkívül eredetivé válik.