Akció -15% Újdonság
Teljes ár
11.920 Ft

Eredeti ár
14.030 Ft

Engedmény
15% (2.110 Ft)

Gyártó
Delphin

Termék kód
P101004507

Weight
0.3 kg

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje

db

A Delphin Amulet Carp egy megbízható bot a mindennapi horgászathoz, amely páratlan örömöt és élvezetet nyújt Önnek bármilyen hal fogásában! Meggyőződésünk, hogy

Az Amulet Carp a pontyhorgászbotok kategóriájának kapuját jelenti. Tulajdonságainak és nagyon kedvező árának köszönhetően különösen a kezdők és a kevésbé igényes horgászok számára remek választás. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne tudna megbirkózni a nagyobb kihívásokkal, kapitális fogások formájában. Éppen ellenkezőleg!

Az innovatív eljárásnak köszönhetően, amely során a blankot egy nagyon rugalmas és tartós anyagból készítik, a botot számos olyan különleges tulajdonság jellemzi, amelyeket nagyon nehéz hasonló árkategóriában találni. Ezek közül az első a hihetetlenül sima, teljesen parabolikus akció, amely abszolút maximális élvezetet nyújt még a kisebb pontyszerű halak fogásakor is. A második alapvető érték a blank nagyfokú ellenállóképessége a sérülésekkel vagy törésekkel szemben. A finom akció ellenére sem dobáskor, sem fogáskor nem kell attól tartania, hogy a botba támaszkodik.

Természetesen van egy erős és megbízható nyereg, amelybe még a terjedelmes orsók is beleférnek, és ahol nem kell aggódnia, hogy éles lendítések vagy erős halakkal való küzdelem közben meglazul. A nagyméretű, SIC töltőanyaggal ellátott szemek gondoskodnak az ideális zsinórvezetésről. A nyél vége zsugorított kivitelű, meghosszabbított EVA véggel rendelkezik a kényelmes és csúszásmentes fogás érdekében. Ezenkívül az EVA hab az eredeti vágással feltűnően emlékeztet a strassz alakjára.

Ennek a botnak a tervezésekor nem feledkeztünk meg az esztétikai oldaláról sem. Már a botra vetett első pillantáskor megragadja a szemet a különleges bordó szín. Tökéletes harmóniát teremt a feketével kombinálva.

Műszaki paraméterek:

360cm/3.0lbs.
Részek száma: 2
Üres átmérő a nyél felett: 17,2mm
Szemek száma: 6
Szállítási hossz: 186cm
Súly: 352g
Fogantyú: Schrink
Markolat hossza (a rúd aljától a nyereg közepéig): 63,5cm
Vezetőszem mérete: 40mm

Modell: 360cm/3.0lbs
Alkatrészek száma: 3
Nyél feletti átmérő: 17,3mm
Szemek száma: 6
Szállítási hossz: 126cm
Súly: 400g
Fogantyú: Schrink
Markolat hossza (a rúd aljától a nyereg közepéig): 64,5cm
Vezetőszem mérete: 40mm