Akció -15% Újdonság
Teljes ár
12.250 Ft

Eredeti ár
14.420 Ft

Engedmény
15% (2.170 Ft)

Gyártó
Delphin

Termék kód
101004321

Weight
0.484 kg

Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

A többfunkciós oxigénező alkalmas élő csali tartására, de kézmosásra, piszkos edények mosására és minden más mosásra szoruló dologra is használható. A percenkénti 3 literes teljesítmény maximális kényelmet biztosít a csalihalak számára, még akkor is, ha hosszabb távokon mozognak ... több

A többfunkciós oxigénező alkalmas élő csali tartására, de kézmosásra, piszkos edények mosására és minden más mosásra szoruló dologra is használható. A percenkénti 3 literes teljesítmény maximális kényelmet biztosít a csalihalak számára, még akkor is, ha hosszabb távokon mozognak. Az AeroTAP vízcsapként is használható, ebben az esetben a szivattyú percenként 1 liter vizet ad le. Az oxigénadó használatát egy mozgásérzékelő is megkönnyíti, amely a víz mellett való tartózkodás teljes ideje alatt készenlétben áll. Az oxigenizátor közvetlenül a testén található akasztóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy akár egy vödörre, bivakszerkezetre stb. rögzíthető legyen. Az akkumulátor akár 8 órás üzemideje elegendő a hosszabb mozgásokhoz autó vagy más, az akkumulátor feltöltésére szolgáló eszköz nélkül.

Szivattyúként használva az AeroTAP akár 2 órán keresztül is képes folyamatosan működni. Szintén a tartozék egy szívótömlő, egy szűrő a szennyeződések eltávolítására a szivattyú használatakor, valamint egy légkő a víz alapos oxigénellátásához. Az oxigenizátor alján található menetnek köszönhetően különböző állványokra is felszerelhető. A gyenge fényviszonyok melletti használat megkönnyítése érdekében a hátoldalon található egy lámpa, amely a horgászhely megvilágítására is használható. Így a Delphin AeroTAP hasznos segítője minden horgásznak rövid és hosszú túrák során.

Műszaki paraméterek:
Méretek: 127x71x41 mm
Energiaellátás: 1800mAh, USB-C kábel
Sebesség: 1
Légáramlás: 3L/min
Vízszivattyúzás: 1L/min
Kitartás: 8 óra szellőztetés közben
Kitartás: 2h szivattyúzás közben
Töltési idő: 8h

Tartozékok: szívótömlő, légkő, USB-kábel, csap, szűrő, műanyag könyök