A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Akció Kiárusítás Utolsó darabok
2 éves garancia Ingyenes szállítás 14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Carp Expert

Termék kód
P71050200

Teljes ár
4.940 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
db

Carp Expert Light merítőháló A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál, ezt a vonalat bővíti ez a teleszkópos kivitelű, összecsukható háromszögletű fejjel ellátott igazán kompakt méretezésű és súlyú merítőháló. több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Carp Expert Original Light Meritőháló 2M Raktáron 2 - 5 nap 4.940 Ft
Carp Expert Original Light Meritőháló 2,5M Raktáron 2 - 5 nap 5.320 Ft

Carp Expert Light merítőháló

A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál, ezt a vonalat bővíti ez a teleszkópos kivitelű, összecsukható háromszögletű fejjel ellátott igazán kompakt méretezésű és súlyú merítőháló.

A Light egy alumínium nyélrésszel ellátott, praktikus teleszkópos rendszerű merítőszák, mely nevéből adódóan, igazán könnyű súlyt garantál, így szállítása és használata is egyszerű.

Könnyen nyitható és zárható csavaros nyélrésze mellett, kiemelendő az adaptere, mely 1 felfele történő nyomással zárható és kinyitása is szintén egy mozdulatot igényel csupán.

Ez a modell ideális választás azon pecásoknak, akiknek fontos a szállíthatósági kényelem biztosítása, de mégse akarnak a strapabíróságról lemondani.

Folyóvízre is alkalmas változat, módszertől és tapasztalattól függetlenül is tökéletes megoldás a kifogott halak megmerítéséhez.

Hossz 2 m
Anyag Hliník+sieťovina
Prepravný Rozmer 74 cm