A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Csomagpontok nyitvatartási ideje rendszeresen frissül.

Benzár vödrös szett

Akció -19% Újdonság Utolsó darabok Ingyen szállítás
Ingyenes szállítás
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
12045287

Teljes ár
16.690 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
20.520 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
19% (3.830 Ft ÁFÁ-val)

Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.
KS

Kiváló minőségű, friss alapanyagok garantálják, hogy a Benzár Mix Turbo Soluble 10mm bojli horogra csalja a várva várt pontyot vagy amurt, még kapásszegény időszakokban is. Ebből található a szettben 3 csomaggal is, mely kitűnő alternatíva időszaktól függetlenül, többféle vízterületen is. több

Kiváló minőségű, friss alapanyagok garantálják, hogy a Benzár Mix Turbo Soluble 10mm bojli horogra csalja a várva várt pontyot vagy amurt, még kapásszegény időszakokban is. Ebből található a szettben 3 csomaggal is, mely kitűnő alternatíva időszaktól függetlenül, többféle vízterületen is.

Oldódó tulajdonságánál fogva már a vízbe érés után nem sokkal elkezdi magából árasztani az illat és íz anyagokat, amit egészen a teljes feloldódásig folytat, ez nagyjából 3-4 órát vesz igénybe.

A 8mm-es Benzár Waftersek már sok horgásznál bizonyítottak! Az új 14mm-es méret lehetőséget ad a feeder horgászok számára a halak méretének szelekciójához, de ez a csali a bojlisok számára is megfelelő alternatíva lehet, mivel balanszírozott szerkezete által, jobb esélyünk lehet az övatosabban táplálkozó halak megfogására is. Ebből is tartalmaz szettünk 2 dobozzal.

Hihetetlen töménység, nagyon magas minőség és rendkívüli fogósság jellemzi a Benzar Bait Liquid-eket. Ezek, a fél literes kiszerelésben kapható folyadékok, nem is igazán aromák, hanem sokkal többet annál! A család kilenc tagot számlál, melyek között markáns különbségek vannak. Ezen kiváló tulajdonságú koncentrátum is bővíti szettünk sokoldalúságát, mivel az aromák kiemelt jelentőséggel bírnak jelen időszakban.

Végül pedig, 3 doboz igazi különlegesség bővíti ezen vödrös szett tartalmát, a Method Flame!

Benzár Zsolt ismét kitalált valamit, de nem is akármit!

Egy adalékanyagot, mellyel eredményesebbé tehetjük horgászatainkat. Nem véletlen a névválasztás sem, Flame (láng), mert a vízbe érve ezek az oldódó pellet szemek egy olyan felhőt képeznek az etetőkosarunk körül, melyben a halak bátrabban táplálkoznak.
Főként method horgászatra lett kifejlesztve, de hagyományos kosárban is megállja a helyét. 

Keverjünk feláztatott mikorpelletjeinkhez egy kis mennyiséget (10-30%), ezzel biztosítjuk a fenékre érés után a megfelelő nagyságú felhő kialakulását.
Még jobb, ha a method kosár megtöltése után, a pelletek tetejére, vagy az etetőanyag tetejére még rátöltünk ebből a csodaszerből. 

*A kép illusztráció, a csomagban lévő termékek ízesítései eltérhetnek a képen láthatóaktól.