A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Benzar Mix Széria Method Mix 800g - Típus: 12mm - čokoláda pomaranč

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (1)A csillagok száma 5 - 5
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
98061104

Teljes ár
2.060 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 5 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 5 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

Benzár Mix Seria Method - Csoki-narancs pellet Benzár Zsolt receptúrája alapján összeállított rendkívül fogós ízösszeállításban kapható zacskós pellet. A Benzár Seria Method etetőanyagok és 2 mm-es method pelletek mellett, a széria tovább bővült, a nagyobb méretű pelletekkel. több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzar Mix Széria Method Mix 800g - Típus: 12mm - čokoláda pomaranč 12mm - čokoláda pomaranč Raktáron 2 - 5 nap 2.060 Ft
Benzar Mix Széria Method Mix 800g - Típus: 12mm - čokoláda pomaranč 8mm - čokoláda pomaranč Raktáron 2 - 5 nap 2.060 Ft

Benzár Mix Seria Method - Csoki-narancs pellet Benzár Zsolt receptúrája alapján összeállított rendkívül fogós ízösszeállításban kapható zacskós pellet. A Benzár Seria Method etetőanyagok és 2 mm-es method pelletek mellett, a széria tovább bővült, a nagyobb méretű pelletekkel.

A 4, 8 és 12 mm-es pelleteket magukban is lehet használni etetésre és csalizásra egyaránt. A 4 mm-es változat akár még method kosárba is kiválóan alkalmazható. A nagyobb méretekkel pedig szelektáló hatást elérve, lehet csalizni vagy akár natúr etetőanyagot dúsítani.

Színe piros, egy minimális narancs árnyalattal, mely párosul egy rendkívül intenzív narancsos, csokis hátterű aromával és ízzel.

Fúrt pelletek, így egy gumikukoricával vagy lebegő bojlival kombinálva, rendkívül figyelemfelkeltő nyári csali is lehet belőlük, de magában is felkínálhatóak természetesen.

A 18 mm-es változat a bojlis és nagyponty horgászoknak is kiváló alternatíva lehet nyárra, ebben a különleges ízvilágban. Hatékonysága tovább növelhető a közkedvelt Benzár aromák hozzáadásával, mint a Bait Steam, vagy a Bait Liquid, mely a víz alján egy plusz felhőt is képez a pelletek körül, odacsalogatva a nagyobb testű halakat.

Csomagolás 800 g
Szín Červená