A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Benzar Mix Seria Method XL 800g - Típus: Green Betain

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (1)A csillagok száma 5 - 5
Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
98006090

Teljes ár
2.060 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

Benzár Mix Seria Method XL etetőanyag - 800g Ugye, feltűnt már, hogy horgászaink szinte mindig mikropelletekkel gazdagítva használják a Seria Method etetőanyagokat? Ez bizony nem véletlen, hiszen az említett keverékek teljesen homogének, semmilyen darabosabb összetevőt nem tartalmaznak, több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzar Mix Seria Method XL 800g - Típus: Green Betain Bordový Krill Raktáron 2 - 4 nap 2.060 Ft
Benzar Mix Seria Method XL 800g - Típus: Green Betain Black Halibut Raktáron 2 - 4 nap 2.060 Ft
Benzar Mix Seria Method XL 800g - Típus: Green Betain Horká Čokoláda M Raktáron 2 - 4 nap 2.060 Ft
Benzar Mix Seria Method XL 800g - Típus: Green Betain Chilli-Klobása Raktáron 2 - 4 nap 2.060 Ft
Benzar Mix Seria Method XL 800g - Típus: Green Betain Scopex Raktáron 2 - 4 nap 2.060 Ft
Benzar Mix Seria Method XL 800g - Típus: Green Betain Čokoláda Pomaranč Raktáron 2 - 4 nap 2.060 Ft
Benzar Mix Seria Method XL 800g - Típus: Green Betain Green Betain Raktáron 2 - 4 nap 2.060 Ft
Benzár Mix Seria Method XL etetőanyag - 800g

Ugye, feltűnt már, hogy horgászaink szinte mindig mikropelletekkel gazdagítva használják a Seria Method etetőanyagokat? Ez bizony nem véletlen, hiszen az említett keverékek teljesen homogének, semmilyen darabosabb összetevőt nem tartalmaznak, pelletekkel megspékelve azonban már lényegesen kiadósabb falatot jelentenek.

A jelenséget mi magunk is észrevettük, ezért elkészítettük Seria Method etetőanyagainkat XL-es kivitelben is, ami nem a kiszerelésre, hanem a szemcseméretre, a „darabosságra" utal.

Az XL kaják nagy mennyiségben tartalmaznak halibut pelletet egész és roppantott formában, melynek köszönhetően további gazdagításra már nem szorulnak és főként bordás kosárban érdemes őket alkalmazni. Az XL jelzés természetesen arra is utal, hogy egy ilyen tartalmas keverékkel nem ritkán kifejezetten nagytestű pontyokat is zsákmányolhatunk, hiszen a kapitális egyedek bizony értékelik, ha valódi terülj-terülj asztalkám várja őket az etetésen.

Magas halliszttartalom, gondosan összeválogatott alkotóelemek és megfelelő mennyiségű aroma jellemzi ezeket az etetőanyagokat.

A Seria Method termékcsaládnál már megszokott ízek köre pedig tovább bővült, hiszen az XL-es családban megjelent a „Keserű csoki-mentol" aroma is, ami teljesen egyedülálló a piacon!
Csomagolás 800 g
Szín Červená