A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Benzar Mix Puffy Method Midi 180Ml - Típus: Med-Ananás Fluo Žlté 180Ml

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (4)A csillagok száma 5 - 5
Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
98080002

Teljes ár
920 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 5 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 5 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

A Benzar Method Puffy egy újragondolt, tradicionális csali. Klasszikus pufikat nagyon rég óta használunk, elsősorban a ponty horgászatában. A pufi lebegő csali, melynek egy hibája van, túl hamar átázik, elveszítve ezzel a lebegő képességét. A Benzar M több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzar Mix Puffy Method Midi 180Ml - Típus: Med-Ananás Fluo Žlté 180Ml Med-Ananás Fluo Žlté 180Ml Raktáron 2 - 5 nap 920 Ft
Benzar Mix Puffy Method Midi 180Ml - Típus: Med-Ananás Fluo Žlté 180Ml Cesnak - Biele 180Ml Raktáron 2 - 5 nap 920 Ft
Benzar Mix Puffy Method Midi 180Ml - Típus: Med-Ananás Fluo Žlté 180Ml Jahoda-Krill Fluo Pink 180Ml Nincs raktáron 920 Ft
Benzar Mix Puffy Method Midi 180Ml - Típus: Med-Ananás Fluo Žlté 180Ml Maxi Jahoda-Krill Fluo Pink 180Ml Nincs raktáron 920 Ft
Benzar Mix Puffy Method Midi 180Ml - Típus: Med-Ananás Fluo Žlté 180Ml Maxi Čokoláda-Pomaranč Fluo Oranžová 180Ml Nincs raktáron 920 Ft
A Benzar Method Puffy egy újragondolt, tradicionális csali. Klasszikus pufikat nagyon rég óta használunk, elsősorban a ponty horgászatában. A pufi lebegő csali, melynek egy hibája van, túl hamar átázik, elveszítve ezzel a lebegő képességét.
A Benzar Method Pufi ezt a problémát küszöböli ki! 5 órán keresztül képes változatlan állapotban maradni a vízben, ami egészen rendkívüli! Persze nem csak a hosszan tartó lebegő képessége emeli ki a piacon található többi pufi közül. A Method Pufi két különböző méretben, Midi és Maxi, illetve 5 különböző ízben kapható, melyek a fokhagyma, ananász-méz, blue magic, eper-krill és csoki-narancs.

- Fokhagyma
Egy igazi természetes, erős illat. Nagyon messziről felkelti a halak figyelmét és ami igen jó benne, hogy a termetesebb példányok kedvelik igazán.
- Ananász-Méz
Két olyan ízesítés kombinációja, ami külön-külön is kiemelkedően eredményes. Így egy egész évben használható és fogós csalit kapunk.
- Blue Magic
Az összetételt mi sem árulhatjuk el. Maradjunk csak annyinál, hogy egész évben eredményesek lehetünk ezzel az édes illatú csalival. De mi lehet belül? Azt talán egyedül csak Benzár Zsolt tudja.
- Eper-Krill
Édes kalsszikus és az apró rákféle kombinációja. A tipikus édes-büdös házasítás. Tavasszal, ősszel, télen és nyáron is eredményes. Az intenzíven telepített tavak favorit csalija.
- Csoki-Narancs
Édes, de mégis kissé fanyar kombináció a csoki narancs. Egész évben fogós. Egy olyan újdonság, ami pár éve ütötte fel a fejét, de töretlenül menetel előre. Intenzíven telepített bányatavakon a legjobb, de egyesületi vizeken sem mond csődöt. Ezekhez, az intenzív aromákhoz nagyon feltűnő színek is tartoznak, melyek ugyancsak fontos jellemzői a Benzar Method Pufinak.
Könnyedén használható horogra, csalitüskére vagy akár hajszálelőkére is.
Csomagolás 180ml
Szín fluo Žltá
csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 A csillagok száma 5 - 5

Vyborne

Segített Önnek ez a recenzió? Áno(0) Nie(0)