A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Benzár Mix Pro Corn Wafters - Típus: Kyselina maslová - Fluo žltá

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (2)A csillagok száma 5 - 5
Újdonság
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
98057074

Teljes ár
2.060 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 5 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 5 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

A Benzár Mix termékek fejlesztésével alapvető célunk, hogy kihasználva a márka mögött álló évtizedes tudást és tapasztalatot, időnként olyan újdonságokkal is piacra lépjünk, amelyek igazán nagyot szólnak! Ebben az évben a Pro Corn Wafters csalikban testesült meg törekvésünk, hiszen olyan horogcsali született, amely joggal viseli a világújdonság nevet. több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzár Mix Pro Corn Wafters - Típus: Kyselina maslová - Fluo žltá Med - Tmavožltá Raktáron 2 - 5 nap 2.060 Ft
Benzár Mix Pro Corn Wafters - Típus: Kyselina maslová - Fluo žltá Jahoda - Fluo červená Raktáron 2 - 5 nap 2.060 Ft
Benzár Mix Pro Corn Wafters - Típus: Kyselina maslová - Fluo žltá Pečeň - Červenohnedá Raktáron 2 - 5 nap 2.060 Ft
Benzár Mix Pro Corn Wafters - Típus: Kyselina maslová - Fluo žltá Cesnak - Biela Raktáron 2 - 5 nap 2.060 Ft
Benzár Mix Pro Corn Wafters - Típus: Kyselina maslová - Fluo žltá Mušla - Fluo zelená Raktáron 2 - 5 nap 2.060 Ft
Benzár Mix Pro Corn Wafters - Típus: Kyselina maslová - Fluo žltá Sladká kukurica - Svetložltá Raktáron 2 - 5 nap 2.060 Ft
Benzár Mix Pro Corn Wafters - Típus: Kyselina maslová - Fluo žltá Tutti Frutti - Mix Raktáron 2 - 5 nap 2.060 Ft
Benzár Mix Pro Corn Wafters - Típus: Kyselina maslová - Fluo žltá Kyselina maslová - Fluo žltá Raktáron 2 - 5 nap 2.060 Ft
Benzár Mix Pro Corn Wafters - Típus: Kyselina maslová - Fluo žltá Čokoláda-pomaranč - Fluo oranžová Raktáron 2 - 5 nap 2.060 Ft
Benzár Mix Pro Corn Wafters - Típus: Kyselina maslová - Fluo žltá Mango-kyselina maslová - Fluo červená Raktáron 2 - 5 nap 2.060 Ft

A Benzár Mix termékek fejlesztésével alapvető célunk, hogy kihasználva a márka mögött álló évtizedes tudást és tapasztalatot, időnként olyan újdonságokkal is piacra lépjünk, amelyek igazán nagyot szólnak! Ebben az évben a Pro Corn Wafters csalikban testesült meg törekvésünk, hiszen olyan horogcsali született, amely joggal viseli a világújdonság nevet.

A szóban forgó csali megalkotásánál a kiindulási alapot a kukorica jelentette. Igen, a kukorica, tehát az egyik legősibb horogcsali, mellyel még napjainkban is nehéz hibázni, horgásszunk kis túlzással bárhol az országban. Számtalan felhasználási lehetősége ismert már manapság is a tengerinek, legyen szó csalizásról vagy etetésről, azonban még mindig láttunk potenciált a variációk bővítésében, így születhetett meg a Pro Corn Wafters névre keresztelt csaliújdonság.

A Pro Corn Wafters csalik 3 nagymúltú csaligyártó cég, a Benzár Mix, a Timár Mix és a Poseidon együttműködésének, közös fejlesztésének eredményeképp született meg, így elmondható, hogy sokévtizedes tapasztalat áll a csalik mögött. A termékek különlegessége, hogy a megszólalásig hasonlítanak a takarmánykukoricára, ami a halak számára egy ismert, táplálékkal azonosított forma. Emellett fontos, hogy alapanyagaik között is több kukoricaszármazék van, így aromázatlan formában is finom, kukorica illata és íze van a csaliknak.

A Pro Corn Waftersek kifejezetten pontyos csalik, sőt, elsősorban a termetesebb egyedek becserkészése során szokták horgászaink őket „harcba küldeni”. Emellett 14 mm-es méretükkel azokon a vizeken is nagyon jó szolgálatot tesznek, amelyeken szelektálni kell és sok apróhal, például keszegféle vagy ezüstkárász közül kell megpróbálnunk kiválogatni a pontyokat.

Ami pedig talán a legfontosabb jellemzője a csaliknak az alakjuk mellett, az bizony a felhajtóerejük, amely úgy lett beállítva, hogy horgunkat véletlenül se emeljék meg, mindössze kellően könnyítsék ki azt. A tökéletes pontosság kedvéért érdemes tudni, hogy már a 10 mm-es normál tüskével ellátott 8-as Benzár Method Round Feedert sem emelik meg a csalik, így ezzel vagy az ettől nagyobb/nehezebb horgokkal célszerű őket használni.

A termék 10 különböző ízben érhető el, melyek között megtalálhatjuk minden évszakhoz és víztípushoz a megfelelő variánst.

Csomagolás 60 ml
Szín Tmavožltá
Príchuť Med
csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 A csillagok száma 5 - 5

Funguje dobře

Segített Önnek ez a recenzió? Áno(0) Nie(0)