A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Benzar Mix Pop Up Dumbell 12Mm - Típus: Kalmar-Amino

Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
98087164

Teljes ár
1.680 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

Benzár Mix Pop-up Dumbell 12mm Az úgynevezett dumbell, azaz hordó formájú csalik akkor eredményesek igazán, ha olyan vízen horgászunk, ahol a halak már évek óta a sablonos, gömb formához vannak szokva. Számukra egy eddig nem ismert alak nagyon vonzó tud lenni, így lényegesen bátrabban v több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzar Mix Pop Up Dumbell 12Mm - Típus: Kalmar-Amino Slivka Scopex Raktáron 2 - 4 nap 1.520 Ft
Benzar Mix Pop Up Dumbell 12Mm - Típus: Kalmar-Amino Kalmar-Amino Raktáron 2 - 4 nap 1.680 Ft
Benzár Mix Pop-up Dumbell 12mm

Az úgynevezett dumbell, azaz hordó formájú csalik akkor eredményesek igazán, ha olyan vízen horgászunk, ahol a halak már évek óta a sablonos, gömb formához vannak szokva. Számukra egy eddig nem ismert alak nagyon vonzó tud lenni, így lényegesen bátrabban veszik fel a dumbell csalikat, mint bármi mást.

A Pop-up Dumbell-ek lebegő csalik, felhajtóerejük kifejezetten nagy, így ha nem szeretnénk, hogy a teljes előkénket megemeljék, érdemes egy sörétólmot nyomni a horog elé. Persze, sok esetben vízközt kell megfognunk a bajszosokat, ilyenkor pedig kifejezetten előnyös tud lenni a nagy felhajtóerő.

A csalik intenzív aromával rendelkeznek, mely remekül oldódik a vízben. Fontos jellemzőjük, hogy színük is kifejezetten élénk, ami manapság rendkívül nagy fontossággal bír, elsősorban persze a tisztább vizekben.

A dumbellek állaga alkalmassá teszi őket a csalitüskén és a hajszálelőkén való felkínálásra is, így mind a feeder, mind pedig a bojlis horgászok eredményesen használhatják őket.

A csalik hét különböző ízben kaphatók, melyek a szilva-scopex, a fokhagyma-tintahal, a tintahal-amino, az ananász-vajsav, a csoki-narancs, a tintahal-mangó és a vörös ördög aktivátor.
Csomagolás 60 ml
Szín Fialová