A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
98098292

Teljes ár
2.060 Ft ÁFÁ-val

Spresnite výber produktu
Varianta neexistuje
Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.

Benzár Mix Pastonchino A Pastonchino egy különleges adalékanyag, amely nem más, mint olajos, süllyedő, közepes szemcseméretű, különböző aromákkal kezelt, nehéz morzsa és magvak megfelelő arányú keveréke. Az etetőanyaggal megfelelően bekeverve, a Pastonchino rendkívül kelle több

Benzár Mix Pastonchino

A Pastonchino egy különleges adalékanyag, amely nem más, mint olajos, süllyedő, közepes szemcseméretű, különböző aromákkal kezelt, nehéz morzsa és magvak megfelelő arányú keveréke.

Az etetőanyaggal megfelelően bekeverve, a Pastonchino rendkívül kellemes és tartós aromái sokáig az etetésen tartják a halakat.

Az eredetileg Olaszországban használt adalékanyag mára már hazánkban is elterjedt, használják a versenyhorgászok, a pontyos, kárászos, dévéres etetőanyagok kiegészítőjeként.

Gyorsítja az etetőanyagok bontását, melynek például a mélyebb vizekben van jelentősége. Ajánlott bekeverés max.15% arányban a készre kevert etetőanyaghoz.

Úszós és feederes horgászoknak is ajánlott adalékanyag, citrusos édes illata, minden békéshal számára kifejezetten jó csalogatóhatással bír.
Csomagolás 800 g
Szín Červená