A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Csomagpontok nyitvatartási ideje rendszeresen frissül.

Benzar-Mix Pastonchino 800G - Típus: Červená

Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
98098291

Teljes ár
1.520 Ft ÁFÁ-val

Spresnite výber produktu
Varianta neexistuje

Raktáron 2 - 5 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 5 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
KS

Benzár Mix Pastonchino A Pastonchino egy különleges adalékanyag, amely nem más, mint olajos, süllyedő, közepes szemcseméretű, különböző aromákkal kezelt, nehéz morzsa és magvak megfelelő arányú keveréke. Az etetőanyaggal megfelelően bekeverve, a Pastonchino rendkívül kelle több

Benzár Mix Pastonchino

A Pastonchino egy különleges adalékanyag, amely nem más, mint olajos, süllyedő, közepes szemcseméretű, különböző aromákkal kezelt, nehéz morzsa és magvak megfelelő arányú keveréke.

Az etetőanyaggal megfelelően bekeverve, a Pastonchino rendkívül kellemes és tartós aromái sokáig az etetésen tartják a halakat.

Az eredetileg Olaszországban használt adalékanyag mára már hazánkban is elterjedt, használják a versenyhorgászok, a pontyos, kárászos, dévéres etetőanyagok kiegészítőjeként.

Gyorsítja az etetőanyagok bontását, melynek például a mélyebb vizekben van jelentősége. Ajánlott bekeverés max.15% arányban a készre kevert etetőanyaghoz.

Úszós és feederes horgászoknak is ajánlott adalékanyag, citrusos édes illata, minden békéshal számára kifejezetten jó csalogatóhatással bír.
Csomagolás 800 g
Szín Červená