Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Benzar Mix Novac Sanger (Busa)

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (2)A csillagok száma 5 - 5
Akció Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
P94005070

Teljes ár
760 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
db

A BENZAR MIX BUSAZÓ etetőanyag egy ősi kínai receptúra alapján lett kifejlesztve a többszörös román bajnok BENZÁR ZSOLT jóvoltából. Ez az igen finom szemcsézetű etetőanyag tejport, plankton őrleményt, illetve különböző proteineket tartalmaz, melynek köszönhetően erőteljes felhőt képez több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzar Mix Novac Sanger (Busa) 1kg Raktáron 2 - 4 nap 1.030 Ft
Benzar Mix Novac Sanger (Busa) 3kg Nincs raktáron 2.300 Ft
A BENZAR MIX BUSAZÓ etetőanyag egy ősi kínai receptúra alapján lett kifejlesztve a többszörös román bajnok BENZÁR ZSOLT jóvoltából.

Ez az igen finom szemcsézetű etetőanyag tejport, plankton őrleményt, illetve különböző proteineket tartalmaz, melynek köszönhetően erőteljes felhőt képez a vízben, melyre a felszínen táplálkozó halak azonnal reagálnak.

Ez az etetőanyag egy hiánypótló újdonságként került a piacra, mely a busa horgászata mellett, kiválóan alkalmazható más békés halak, ponty, kárász, keszegfélék horgászatánál is, amikor a halak a felszínen vagy annak közelében táplálkoznak.

Az etetőanyag önmagában, semmilyen adalékanyag hozzáadása nélkül is kiválóan alkalmazható, viszont más etetőanyagokkal kombinálva is használhatjuk, ha azt szeretnénk elérni, hogy a vízbe juttatott etetőanyagunk még-nagyobb felhőt képezzen.

Ez az etetőanyag nem csak a hétköznapi horgászatban, hanem bizonyos szituációkban versenykörülmények közt is kiválóan megállja a helyét.

Bekeverése roppant egyszerű! A zacskó tartalmát a vödörbe helyezve, víz hozzáadásával elkezdjük keverni. Ahhoz, hogy a megfelelő állagot elérjük javasolt 2-3 (10 percnyi) szünetet tartani, hogy az etetőanyag szemcséi megfelelően átnedvesedjenek. Az etetőanyagot benedvesítés után javasolt törőszitán áttörni.
Csomagolás 1 kg
csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 A csillagok száma 4 - 5

Ok, brali aj kapre

Segített Önnek ez a recenzió? Áno(0) Nie(0)