Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
P93720046

Teljes ár
1.680 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje

Benzár Method Smoke A legsikeresebb methodos horgászok táskáiban rendre lapul néhány olyan adalék, melyek kilétét a nagyközönség előtt homály fedi. A Benzar Method Smoke aroma piacra dobásával az egyik titkos csalogatóanyagról rántjuk le a leplet. A Smoke egy egyedi, t több

A legsikeresebb methodos horgászok táskáiban rendre lapul néhány olyan adalék, melyek kilétét a nagyközönség előtt homály fedi. A Benzar Method Smoke aroma piacra dobásával az egyik titkos csalogatóanyagról rántjuk le a leplet.

A Smoke egy egyedi, tubusos kiszerelésű, nagyon sűrű és rendkívül intenzív aroma, melyet, töménysége miatt elsősorban közvetlenül a csalira érdemes nyomni. Állagának köszönhetően jól tart bármilyen pelleten, bojlin vagy szemes terményen, így biztosak lehetünk abban, hogy a fenékre érkezést követően is ellátja majd a feladatát!

Összetevőinek hála csalink körül egy nagyon feltűnő, valósággal világító réteget képez, amely fokozatosan terjed a mederfenéken is, utat mutatva ezzel az éhes pontyoknak horgunk irányába.

Rendkívül gazdaságos és cseppmentes kiszerelésének hála hosszú ideig élvezhetjük az előnyeit ennek, a fogós aromának!

6 különböző ízben kapható a termék, melyek között van kettő igazán édes, az emberi orr számára is kifejezetten kellemes típus, a csoki-narancs, illetve az ananász. A másik négy variáns közül kettő, a fokhagyma-robin red és a chili-krill, a fűszeres-halas vonalat képviseli, míg a májolaj és a zöldajkú kagyló ízesítésű a klasszikus, „büdös" aromák közé sorolható.

TIPP: Érdemes a csalinkkal megegyező ízű aromát használni, tovább erősítve ezzel annak csalogatóhatását!
 

Csomagolás 50 ml
Szín Červená