Benzar Mix Method Carp Devil horog 8db/cs - Méret: 10

Akció -15% Újdonság
Teljes ár
1.440 Ft

Eredeti ár
1.690 Ft

Engedmény
15% (250 Ft)

Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
43464012

Weight
0.01 kg

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje

Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

Ezek között szinte minden helyzethez találni megfelelőt, legyen az lapkás vagy füles, esetleg szakállas vagy szakáll nélküli. A Method Carp Devil egy hosszúszárú, szakállas, füles kialakítású horog, melynek formája nagyon hasonlít az úgynevezett „kurv shank” típusú horgokra. több

Ha method feeder horgászat, akkor Benzár Mix! A márka már eddig is nagyon sok, a feeder vagy method horgászat során nélkülözhetetlen felszerelést kínált a horgászok számára, azonban 2022-től egy új szintre emelkedik a kínálat, melynek most már szerves részét képezik a japán Maruto cég által gyártott horgok is!

Ezek között szinte minden helyzethez találni megfelelőt, legyen az lapkás vagy füles, esetleg szakállas vagy szakáll nélküli. A Method Carp Devil egy hosszúszárú, szakállas, füles kialakítású horog, melynek formája nagyon hasonlít az úgynevezett „kurv shank” típusú horgokra.

Ezeknek a horgoknak a kiváló akadási tulajdonságaik azok, amelyek kiemelik őket a többi közül. Főként a pontyhorgászatban használatos ez a forma, amely egyaránt megfelelő lehet, csalizzunk akár süllyedő, akár lebegő csalival.

Mindenképpen fonott horogelőkezsinór használata mellett tudjuk kamatoztatni ennek a horognak a kedvező tulajdonságait. A Method Carp Devil horog hegye rendkívül tartós, köszönhetően a tökéletesre csiszolt gyártástechnológiának, így akár egy kagylós vagy kavicsos terepen sem kell attól tartanunk, hogy horgunk idő előtt kicsorbulna. A Method Carp Devil horog azokban a méretekben került kereskedelmi forgalomba, amelyek szóba jöhetnek a method feeder horgászat során. A nagyobb méretek a nyári, a kisebbek pedig finomabb, őszi vagy téli horgászatok során jelentik a legjobb választást.

Termék paraméterei
Csomagolás 8 ks/ balenie
Szín BN
V balení 1