Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Benzar Mix Fine 1kg

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (1)A csillagok száma 5 - 5
-8% Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
P94005086

Teljes ár
1.760 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
1.910 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
8% (150 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
db

Hogy mi kell a pontynak? Ezt bizony csak nagyon kevesen tudják, de Benzár Zsolt közéjük tartozik. Évtizedes tapasztalatának köszönhetően, már számos nagyszerű, fogós, pontyos etetőanyag fűződik a nevéhez, de a Fine Carp széria még ezek közül is ... több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzar Mix Fine 1kg Carp Black 1Kg Raktáron 2 - 4 nap 1.760 Ft
Benzar Mix Fine 1kg Carp 1Kg Raktáron 2 - 4 nap 1.760 Ft

Benzár Mix Fine Carp etetőanyag 1kg

Hogy mi kell a pontynak? Ezt bizony csak nagyon kevesen tudják, de Benzár Zsolt közéjük tartozik. Évtizedes tapasztalatának köszönhetően, már számos nagyszerű, fogós, pontyos etetőanyag fűződik a nevéhez, de a Fine Carp széria még ezek közül is kiemelkedik!

Ezek az etetőanyagok csupa olyan összetevőt tartalmaznak, amelyek bajszos barátaink számára ellenállhatatlanok. Főként gabonafélékről, illetve sütőipari termékek őrleményéről van szó, melyek az ideális arányban keverve, egy csipetnyi titokkal megfűszerezve hihetetlenül fogós elegyet alkotnak!

A „fine" szócska a keverék szemcseméretére utal, ami kifejezetten finom, így a method technikához is tökéletesek ezek az etetőanyagok. A két típus között mindössze a szín a különbség, hiszen a sárga változat elsősorban a felmelegedett vizekben eredményes, míg a fekete a hideg vízi horgászatok során bizonyul verhetetlennek.

Tulajdonképpen bármelyik finomszerelékes technika kedvelői számára ajánljuk ezeket a nagyszerű etetőanyagokat, amelyek nemcsak a hobbi, hanem a versenyszerű horgászatok során is bizonyítottak már!

Csomagolás 1 kg
Szín Čierna
V balení 1
csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 A csillagok száma 5 - 5

Super

Nic

Segített Önnek ez a recenzió? Áno(0) Nie(0)