Benzar Mix Concourse Wafters 8-10mm - Jellemző: Vajsav

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (3)A csillagok száma 5 - 5
Akció -10% Újdonság Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
98097174

Teljes ár
2.070 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
2.300 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
2.260 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
10% (230 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

A versenyszerű horgászatok során a csalik szerepe hatalmas, hiszen a kiélezett szituációkban nagyon nehéz a pontyokat kapásra bírni. Emiatt hosszú évek megszerzett tapasztalata szükségeltetik ahhoz, hogy igazán fogós, versenykörülmények között is nagyon hatékony horogcsalik szülessenek. több

Jellemző Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzar Mix Concourse Wafters 8-10mm - Jellemző: Vajsav Csoki-narancs Raktáron 2 - 4 nap 2.070 Ft
Benzar Mix Concourse Wafters 8-10mm - Jellemző: Vajsav Kokos Raktáron 2 - 4 nap 2.070 Ft
Benzar Mix Concourse Wafters 8-10mm - Jellemző: Vajsav Jahoda-krill Raktáron 2 - 4 nap 2.070 Ft
Benzar Mix Concourse Wafters 8-10mm - Jellemző: Vajsav Ananász-vajsav Raktáron 2 - 4 nap 2.070 Ft
Benzar Mix Concourse Wafters 8-10mm - Jellemző: Vajsav Color Mix Raktáron 2 - 4 nap 2.070 Ft
Benzar Mix Concourse Wafters 8-10mm - Jellemző: Vajsav Fishmeal Raktáron 2 - 4 nap 2.070 Ft
Benzar Mix Concourse Wafters 8-10mm - Jellemző: Vajsav Vajsav Raktáron 2 - 4 nap 2.070 Ft

A versenyszerű horgászatok során a csalik szerepe hatalmas, hiszen a kiélezett szituációkban nagyon nehéz a pontyokat kapásra bírni. Emiatt hosszú évek megszerzett tapasztalata szükségeltetik ahhoz, hogy igazán fogós, versenykörülmények között is nagyon hatékony horogcsalik szülessenek. A Concourse Waftersek mögött Benzár Zsolt és az Energofish Feeder Team sokéves tapasztalata áll, több 100 horgászverseny és megannyi megfogott ponty.

A csalik 6 mm-es méretükkel kellően kicsik ahhoz, hogy még a legóvatosabb halak gyanakvását is elaltassák. Emellett feltűnő, citromsárga, narancssárga, fehér és pink színükkel azokban a szituációkban is tökéletesek, amikor az élénk színű csalik működnek csak. Fontos tudni továbbá, hogy a Concourse Waftersek oldódó, dumbell, azaz hordó formájú pelletek, amelyeket elsősorban csalitüskén vagy pelletkarikában érdemes használni.

Az igazi különlegességük azonban egyértelműen az, hogy a csalik édes ízűek és nagy mennyiségben tartalmaznak étvágyfokozó adalékot, amely az oldódó jellemzőjükkel karöltve jól szemlélteti, hogy lényegesen többet tudnak, mint a hagyományos horogcsalik. Mind az édes íz, mint pedig az étvágyfokozó elősegíti azt, hogy az igazán óvatos halakat is kapásra bírják ezek a csalik, lehetővé téve ezzel, hogy használójuk jól szerepeljen az adott versenyen.

A Concourse Waftersek, ahogyan a nevük is elárulja, wafter kivitelű csalik, hiszen felhajtóerejük úgy lett beállítva, hogy még a 14-es méretű horgokat se emeljék el a mederfenékről.

Az elérhető ízek között azok az aromák kaptak helyet, amelyekkel horgászaink az elmúlt években a legtöbb halat fogták. Ezek a csoki-narancs, az eper-krill, a kókusz, az ananász-vajsav és a color mix, amely egy különleges, édes aromával rendelkező igazi színkavalkád.

Csomagolás 30 ml
Szín Fluo oranžová
Jellemző Csoki-narancs
V balení 1