Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Akció Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
P98097000

Teljes ár
2.050 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
db

A csalik 6 mm-es méretükkel kellően kicsik ahhoz, hogy még a legóvatosabb halak gyanakvását is elaltassák. Emellett feltűnő, citromsárga, narancssárga, fehér és pink színükkel azokban a szituációkban is tökéletesek, amikor az élénk színű csalik működnek csak. több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzár Mix Concourse Wafters 6mm Color Mix Raktáron 2 - 4 nap 2.050 Ft
Benzár Mix Concourse Wafters 6mm Jahoda-kril Raktáron 2 - 4 nap 2.050 Ft
Benzár Mix Concourse Wafters 6mm Ananás-kyselina maslová Raktáron 2 - 4 nap 2.050 Ft
Benzár Mix Concourse Wafters 6mm Csoki-narancs Raktáron 2 - 4 nap 2.050 Ft
Benzár Mix Concourse Wafters 6mm Kókusz / Kokos Raktáron 2 - 4 nap 2.050 Ft

A versenyszerű horgászatok során a csalik szerepe hatalmas, hiszen a kiélezett szituációkban nagyon nehéz a pontyokat kapásra bírni. Emiatt hosszú évek megszerzett tapasztalata szükségeltetik ahhoz, hogy igazán fogós, versenykörülmények között is nagyon hatékony horogcsalik szülessenek. A Concourse Waftersek mögött Benzár Zsolt és az Energofish Feeder Team sokéves tapasztalata áll, több 100 horgászverseny és megannyi megfogott ponty.

A csalik 6 mm-es méretükkel kellően kicsik ahhoz, hogy még a legóvatosabb halak gyanakvását is elaltassák. Emellett feltűnő, citromsárga, narancssárga, fehér és pink színükkel azokban a szituációkban is tökéletesek, amikor az élénk színű csalik működnek csak. Fontos tudni továbbá, hogy a Concourse Waftersek oldódó, dumbell, azaz hordó formájú pelletek, amelyeket elsősorban csalitüskén vagy pelletkarikában érdemes használni.

Az igazi különlegességük azonban egyértelműen az, hogy a csalik édes ízűek és nagy mennyiségben tartalmaznak étvágyfokozó adalékot, amely az oldódó jellemzőjükkel karöltve jól szemlélteti, hogy lényegesen többet tudnak, mint a hagyományos horogcsalik. Mind az édes íz, mint pedig az étvágyfokozó elősegíti azt, hogy az igazán óvatos halakat is kapásra bírják ezek a csalik, lehetővé téve ezzel, hogy használójuk jól szerepeljen az adott versenyen.

A Concourse Waftersek, ahogyan a nevük is elárulja, wafter kivitelű csalik, hiszen felhajtóerejük úgy lett beállítva, hogy még a 14-es méretű horgokat se emeljék el a mederfenékről.

Az elérhető ízek között azok az aromák kaptak helyet, amelyekkel horgászaink az elmúlt években a legtöbb halat fogták. Ezek a csoki-narancs, az eper-krill, a kókusz, az ananász-vajsav és a color mix, amely egy különleges, édes aromával rendelkező igazi színkavalkád.

Csomagolás 30 ml
Szín Mix
Jellemző Color Mix