Benzár Mix Concourse Twister Pellet Mix 800gr

Akció -15%
Teljes ár
2.200 Ft

Eredeti ár
2.580 Ft

Engedmény
15% (380 Ft)

Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
P98067199

Weight
1 kg

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje

db

Benzár Mix Concourse Twister Pellet Mix A method feeder horgászat az elmúlt években nagyrészt a különféle mikropelletekről szólt, melyek nélkül manapság már nagyon nehéz igazán sok halat fogni az intenzíven telepített tavak többségén. Enne... több

Benzár Mix Concourse Twister Pellet Mix

A method feeder horgászat az elmúlt években nagyrészt a különféle mikropelletekről szólt, melyek nélkül manapság már nagyon nehéz igazán sok halat fogni az intenzíven telepített tavak többségén. Ennek megfelelően a horgászok részéről is mind több visszajelzés érkezik új és a meglévőktől még fogósabb pelletkeverékek szükségességére vonatkozóan.

A Benzár Concourse Twister Pellet Mix-ek is egyértelműen a vásárlóktól érkező visszajelzések miatt születtek meg. Olyan, rendkívül intenzíven aromázott halas pelletkeverékekről van szó, amelyek a legkiélezettebb szituációkban is jól tudnak működni, a hobbi pecákról nem is beszélve természetesen. Erős aromájuk a még sokszor megfogott pontyokat is könnyen be tudja csapni.

Minden zacskóban helyet kapott kétféle halas pellet, ráadásul mindkettőből van a keverékben 2, illetve 4 mm-es is. Ennek köszönhetően akár alapozó etetés létrehozására is tökéletesen alkalmasak ezek a mix-ek.

A megnedvesítésük során mindenképpen figyelni kell arra, hogy apránként, több lépésben adagoljuk hozzájuk a vizet, Folyamatos nedvesítés és pihentetés után 10-20 perc alatt érik el a megfelelő állagot.

A Concourse Twister Pellet Mix-ek összesen 8 különböző formában érhetők el, melyek a következők:

- Téli pelletkeverék
- Nyári pelletkeverék
- Cseresznyés
- Májas
- Mangós
- Ananász-vajsavas
- Chili-tintahalas
- Fokhagyma-marcipános

Termék paraméterei
V balení 1