Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Benzar Mix Concourse Spray 50ml - Jellemző: Tutti-frutti

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (2)A csillagok száma 5 - 5
Akció -10% Újdonság Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
98015772

Teljes ár
2.210 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
2.460 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
2.260 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
10% (250 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

Azok, akik kedvelik és használják a Benzár Zsolt nevével fémjelzett termékeket, pontosan tudják, hogy a “Concourse” megjelölésű termékek az abszolút csúcskategóriát képviselik a kínálatban! több

Jellemző Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzar Mix Concourse Spray 50ml - Jellemző: Tutti-frutti Kokos Raktáron 2 - 4 nap 2.210 Ft
Benzar Mix Concourse Spray 50ml - Jellemző: Tutti-frutti Tutti-frutti Raktáron 2 - 4 nap 2.210 Ft
Benzar Mix Concourse Spray 50ml - Jellemző: Tutti-frutti Jahoda-krill Raktáron 2 - 4 nap 2.210 Ft
Benzar Mix Concourse Spray 50ml - Jellemző: Tutti-frutti Vajsav Raktáron 2 - 4 nap 2.210 Ft
Benzar Mix Concourse Spray 50ml - Jellemző: Tutti-frutti Ananász-vajsav Raktáron 2 - 4 nap 2.210 Ft
Benzar Mix Concourse Spray 50ml - Jellemző: Tutti-frutti Csoki-narancs Raktáron 2 - 4 nap 2.210 Ft

Azok, akik kedvelik és használják a Benzár Zsolt nevével fémjelzett termékeket, pontosan tudják, hogy a “Concourse” megjelölésű termékek az abszolút csúcskategóriát képviselik a kínálatban!

A spray-s jellegű aromák népszerűsége páratlan, hiszen rendkívül egyszerű a használatuk és időnként robbanásszerű hatást képesek kiváltani! Nem meglepő, hogy teszthorgászaink is rendre bevetik az ilyen típusú aromákat és folyamatosan azon dolgoznak, hogy egyre jobb és magasabb minőségű termékcsaládokat dobhassunk piacra.

A szóban forgó csalogatóanyagok esetében azt érezzük, hogy sikerült igazán nagyot alkotni! A Concourse Spray-k ugyanis mindent tudnak, amit egy viszonylag híg, nagyon jó vízoldékonyságú aroma tudhat! Az erős szín és illat mellett ugyanis, a Concourse Wafters csalikhoz hasonlóan, nagyon kellemes ízzel is rendelkeznek, na meg természetesen azt a speciális étvágyfokozót is tartalmazzák, ami versenykörülmények között is brutálisan fogóssá teszi ezeket az aromákat.

Mivel nagyon tömény folyadékokról van szó, sok esetben már egyetlen fújás is elegendő belőlük a megtöltött method kosár tetejére vagy épp a töltet belsejébe. Persze olyan is előfordult a tesztek során, hogy 4-5 fújásnyi mennyiség hozta meg az áttörést.

A Concourse Spray-k ízesítése tökéletesen összhangban van a megfelelő Concourse csalikéval, így a vízparton sokkal egyszerűbb dolgunk lesz, ha az éppen eredményes csalink csalogatóhatását szeretnénk fokozni!

Csomagolás 50 ml
Jellemző Kokos
V balení 1