Benzar Mix Concourse Gel 50ml - Jellemző: Csoki-narancs

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (3)A csillagok száma 5 - 5
Akció -7% Újdonság Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
98015688

Teljes ár
2.140 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
2.300 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
2.260 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
7% (160 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

Azok, akik kedvelik és használják a Benzár Zsolt nevével fémjelzett termékeket, pontosan tudják, hogy a “Concourse” megjelölésű termékek az abszolút csúcskategóriát képviselik a kínálatban! A sűrű, szirupszerű aromák létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen, hiszen nagyon hosszasan a kosár körül, a mederfenéken maradnak, így a később érkező halakat is megvárják. több

Jellemző Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzar Mix Concourse Gel 50ml - Jellemző: Csoki-narancs Kokos Raktáron 2 - 4 nap 2.140 Ft
Benzar Mix Concourse Gel 50ml - Jellemző: Csoki-narancs Tutti-frutti Raktáron 2 - 4 nap 2.140 Ft
Benzar Mix Concourse Gel 50ml - Jellemző: Csoki-narancs Jahoda-kril Raktáron 2 - 4 nap 2.140 Ft
Benzar Mix Concourse Gel 50ml - Jellemző: Csoki-narancs Vajsav Raktáron 2 - 4 nap 2.140 Ft
Benzar Mix Concourse Gel 50ml - Jellemző: Csoki-narancs Ananász-vajsav Raktáron 2 - 4 nap 2.140 Ft
Benzar Mix Concourse Gel 50ml - Jellemző: Csoki-narancs Csoki-narancs Raktáron 2 - 4 nap 2.140 Ft

Azok, akik kedvelik és használják a Benzár Zsolt nevével fémjelzett termékeket, pontosan tudják, hogy a “Concourse” megjelölésű termékek az abszolút csúcskategóriát képviselik a kínálatban! A sűrű, szirupszerű aromák létjogosultsága megkérdőjelezhetetlen, hiszen nagyon hosszasan a kosár körül, a mederfenéken maradnak, így a később érkező halakat is megvárják.

A Concourse Gel aromák úgy véljük, mindent tudnak, amit egy nehéz, nagyon sűrű aroma tudhat! Az erős szín és illat mellett ugyanis, a Concourse Wafters csalikhoz hasonlóan, nagyon kellemes ízzel is rendelkeznek, na meg természetesen azt a speciális étvágyfokozót is tartalmazzák, ami versenykörülmények között is brutálisan fogóssá teszi ezeket az aromákat.

Mivel rendkívül jól tapadnak, bármilyen kosárba töltött etetőanyagra rányomhatók, azonban teszthorgászaink úgy tapasztalták, hogy a method kosár megtöltése közben, a töltet belsejébe nyomva garantálják a legjobb eredményt! A Concourse Gel aromák ízesítése tökéletesen összhangban van a megfelelő Concourse csalikéval, így a vízparton sokkal egyszerűbb dolgunk lesz, ha az éppen eredményes csalink csalogatóhatását szeretnénk fokozni!

Csomagolás 50 ml
Jellemző Kokos
V balení 1