Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Benzar Mix Competition horog 10db/cs. - Méret: 12

Akció -7% Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
43458012

Teljes ár
1.190 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
1.280 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
7% (90 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

A Competition elsősorban a versenyszerű ponty és ezüstkárász horgászathoz készült, hiszen ez egy lapkás, szakállas, kifejezetten nagyöblű horog, amely az élő csalik mellett tökéletesen alkalmas a csemegekukoricával történő csalizásra is.
több

Méret Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzar Mix Competition horog 10db/cs. - Méret: 12 8 Raktáron 2 - 4 nap 1.190 Ft
Benzar Mix Competition horog 10db/cs. - Méret: 12 10 Raktáron 2 - 4 nap 1.190 Ft
Benzar Mix Competition horog 10db/cs. - Méret: 12 12 Raktáron 2 - 4 nap 1.190 Ft
Benzar Mix Competition horog 10db/cs. - Méret: 12 14 Raktáron 2 - 4 nap 1.190 Ft
Benzar Mix Competition horog 10db/cs. - Méret: 12 16 Raktáron 2 - 4 nap 1.190 Ft

Ha feeder horgászat, akkor Benzár Mix! A márka már eddig is nagyon sok, a feeder vagy az úszós horgászat során nélkülözhetetlen felszerelést kínált a horgászok számára, azonban 2022-től egy új szintre emelkedik a kínálat, melynek most már szerves részét képezik a japán Maruto cég által gyártott horgok is! Ezek között szinte minden helyzethez találni megfelelőt, legyen az lapkás vagy füles, esetleg szakállas vagy szakáll nélküli.

A Competition elsősorban a versenyszerű ponty és ezüstkárász horgászathoz készült, hiszen ez egy lapkás, szakállas, kifejezetten nagyöblű horog, amely az élő csalik mellett tökéletesen alkalmas a csemegekukoricával történő csalizásra is.

Ennek megfelelően ezzel a horoggal főként a pontyokat érdemes megcélozni, de a termetes dévérek, ezüstkárászok vagy pedig kedvelt folyóvízi halaink megfogása sem lehet probléma a Competition horoggal.

Hegye rendkívül tartós, köszönhetően a tökéletesre csiszolt gyártástechnológiának, így akár több tucat hal megfogása is kivitelezhető egyetlen horoggal.

A Competition horog azokban a méretekben került kereskedelmi forgalomba, amelyek szóba jöhetnek a finomszerelékes feeder vagy úszós horgászat során.

A nagyobb méretek a nyári, a kisebbek pedig az igazán finom, őszi vagy téli horgászatok során jelentik a legjobb választást.

Csomagolás 10 ks/balenie
Szín BN
V balení 1