Benzar Mix Coated bolies 14mm - Típus: Fokhagyma

Akció -7% Újdonság
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
98990046

Teljes ár
2.240 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
2.400 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
2.340 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
7% (160 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

A 2019-es év legnagyobb slágere egy olyan csalisorozat lesz, amely különleges, teljesen egyedi tulajdonságainak köszönheti átlagon felüli sikerességét. Hogy mik ezek? Vegyük sorra őket! Wafter, azaz sem nem úszó, sem nem süllyedő. több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzar Mix Coated bolies 14mm - Típus: Fokhagyma Čokoláda pomaranč Nincs raktáron 2.240 Ft
Benzar Mix Coated bolies 14mm - Típus: Fokhagyma Krill Raktáron 2-4 napon belül 2.240 Ft
Benzar Mix Coated bolies 14mm - Típus: Fokhagyma Eper Raktáron 2-4 napon belül 2.240 Ft
Benzar Mix Coated bolies 14mm - Típus: Fokhagyma Ananás Raktáron 2-4 napon belül 2.240 Ft
Benzar Mix Coated bolies 14mm - Típus: Fokhagyma Fokhagyma Raktáron 2-4 napon belül 2.240 Ft

A 2019-es év legnagyobb slágere egy olyan csalisorozat lesz, amely különleges, teljesen egyedi tulajdonságainak köszönheti átlagon felüli sikerességét. Hogy mik ezek? Vegyük sorra őket!

1. Wafter, azaz sem nem úszó, sem nem süllyedő. Használatuk garantálja a csali tökéletes bemutatását, amely során a horog a fenéken fekszik, de a csalinak köszönhetően kritikusan könnyített.

2. A bevonatos bojli rendkívül vonzó a gyorsan oldódó rétegnek köszönhetően, amely még a leghidegebb vízben is azonnal elkezd dolgozni!

3. Ennek a rétegnek az oldódási ideje a feederhorgászat módszeréhez lett igazítva, mivel maximum 15 perc alatt teljesen feloldódik a csalin, így egy intenzív és kívánatos réteget hoz létre a horgunk körül.

4. A jól ismert ízek mellett teljesen új ízek is vannak a kínálatban, mint például a zöld betain vagy a kókusz, amelyek ismeretlen ízként hatnak a pontyokra.

5. Természetesen az ízek mellett a színek intenzitását is figyelembe vettük, ezért a Coated boilies magja, azaz az oldhatatlan rész nagyon feltűnő színű, még akkor is, ha a csaliréteg már feloldódott, a pontyokat csábítja a csali.

6. Az új 14mm-es méret lehetőséget ad a feederhorgászoknak a méretválasztásra, de a bojlihorgászok számára is jó választás ez a csali, hiszen kiegyensúlyozott szerkezetével nagyobb esélyünk van az óvatosabban táplálkozó halak fogására.

Csomagolás 150 ml
Szín Oranžová
V balení 1