Benzár Mix CloudX etetőanyag - Méret: 1kg

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (1)A csillagok száma 2 - 5
Akció -7% Újdonság Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
94005071

Teljes ár
1.070 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
1.150 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
7% (80 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

A vadvízi horgászok számára készült Benzár Mix etetőanyagok köre egyre szélesebb, hiszen horgászok ezrei számára az igazán nehezen meghódítható vizek jelentik a legnagyobb kihívást! Ez természetesen azokról a pecásokról is elmondható, akik a busák megszállottjai, így a 2022-es Benzár Mix újdonságok között egy kiváló busás kaját is találni! több

Méret Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzár Mix CloudX etetőanyag - Méret: 1kg 1kg Raktáron 2 - 4 nap 1.070 Ft
Benzár Mix CloudX etetőanyag - Méret: 1kg 3kg Raktáron 2 - 4 nap 2.540 Ft

A vadvízi horgászok számára készült Benzár Mix etetőanyagok köre egyre szélesebb, hiszen horgászok ezrei számára az igazán nehezen meghódítható vizek jelentik a legnagyobb kihívást! Ez természetesen azokról a pecásokról is elmondható, akik a busák megszállottjai, így a 2022-es Benzár Mix újdonságok között egy kiváló busás kaját is találni!

A CloudX névre keresztelt etetőanyag világos, szinte fehér színével és a busa horgászatához optimalizált összetételével egy nagyon erősen "ködölő" kaja, ami, valljuk be őszintén, az eredményes busa horgászat során egy alapvető kritérium. Persze a köd önmagában nem elegendő, nagyon fontos, hogy az etetőanyag tartalmazzon bőségesen liftező szemcséket is. Szerencsére a CloudX etetőanyagban ezekből sincsen hiány, hiszen megannyi színes, "darabos" összetevő gondoskodik a vízközt tartózkodó busák figyelmének felkeltéséről és a fenékre csalogatásáról - már, ha ott szeretnénk őket megfogni. Ez a kaja ugyanis az úszós, vízközti busa horgászathoz is megfelelő lehet, éppen a rengeteg felszálló szemcse miatt.

A CloudX etetőanyag aromája nagyon kellemes, édes, rágógumi aroma, ami egyébként nemcsak a busa, hanem a ponty és az amur horgászata során is bizonyított már az elmúlt években, így azon sem kell meglepődnie senkinek, ha busázás közben beesik egy-egy ponty vagy amur.

Két különböző, 1, illetve 3 kg-os kiszerelésben is elérhető a CloudX etetőanyag. Utóbbi különösen is ga

Csomagolás 1 kg
V balení 1
csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 A csillagok száma 2 - 5

Segített Önnek ez a recenzió? Áno(0) Nie(0)