Akció -7% Újdonság
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
43455008

Teljes ár
1.030 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
1.110 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
7% (80 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

A Carasio horog egy hosszú szárú, lapkás, szakállas horog, amely alakját tekintve hasonlít a Scooby Strong-ra, azonban attól egy árnyalatnyit nagyobb az öble, illetve vastagabb, erősebb is. Így ez a horog akár a termetes ezüstkárászok és a kisebb pontyok horgászatához is ideális választás lehet. több

Méret Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzar Mix Carasio horog 10db/cs - Méret: 6 6 Raktáron 2-4 napon belül 1.030 Ft
Benzar Mix Carasio horog 10db/cs - Méret: 6 8 Raktáron 2-4 napon belül 1.030 Ft
Benzar Mix Carasio horog 10db/cs - Méret: 6 10 Raktáron 2-4 napon belül 1.030 Ft
Benzar Mix Carasio horog 10db/cs - Méret: 6 12 Raktáron 2-4 napon belül 1.030 Ft
Benzar Mix Carasio horog 10db/cs - Méret: 6 14 Raktáron 2-4 napon belül 1.030 Ft
Benzar Mix Carasio horog 10db/cs - Méret: 6 16 Raktáron 2-4 napon belül 1.030 Ft

Ha feeder horgászat, akkor Benzár Mix! A márka már eddig is nagyon sok, a feeder vagy az úszós horgászat során nélkülözhetetlen felszerelést kínált a horgászok számára, azonban 2022-től egy új szintre emelkedik a kínálat, melynek most már szerves részét képezik a japán Maruto cég által gyártott horgok is! Ezek között szinte minden helyzethez találni megfelelőt, legyen az lapkás vagy füles, esetleg szakállas vagy szakáll nélküli.

A Carasio horog egy hosszú szárú, lapkás, szakállas horog, amely alakját tekintve hasonlít a Scooby Strong-ra, azonban attól egy árnyalatnyit nagyobb az öble, illetve vastagabb, erősebb is. Így ez a horog akár a termetes ezüstkárászok és a kisebb pontyok horgászatához is ideális választás lehet.

Hegye rendkívül tartós, köszönhetően a tökéletesre csiszolt gyártástechnológiának, így akár több tucat hal megfogása sem lehet probléma egyetlen horoggal.

Elsősorban az élő csalival vagy csemegekukoricával történő csalizáshoz érdemes ezt a típust választani.

A Carasio horog azokban a méretekben került kereskedelmi forgalomba, amelyek szóba jöhetnek a finomszerelékes feeder vagy úszós horgászat során. A nagyobb méretek a nyári, a kisebbek pedig az igazán finom, őszi vagy téli horgászatok során jelentik a legjobb választást.

Csomagolás 10 ks/balenie
Szín BN
V balení 1