Akció -7%
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
43465014

Teljes ár
1.030 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
1.110 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
7% (80 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

A Bream Competition egy vékonyhúsú, lapkás, kerek öblű szakállas horog, amely kifejezetten a keszegfélék horgászatához készült, akár versenykörülmények között is! Ezzel a horoggal a különféle, kommersznek tekinthető élő csalik mellett akár a szúnyoglárva is eredményesen felkínálható, hiszen tűhegyes, emellett nagyon vékony horogról van szó. több

Méret Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzar Mix Bream Competition horog - Méret: 15 10 Raktáron 2-4 napon belül 1.030 Ft
Benzar Mix Bream Competition horog - Méret: 15 11 Raktáron 2-4 napon belül 1.030 Ft
Benzar Mix Bream Competition horog - Méret: 15 12 Raktáron 2-4 napon belül 1.030 Ft
Benzar Mix Bream Competition horog - Méret: 15 15 Raktáron 2-4 napon belül 1.030 Ft
Benzar Mix Bream Competition horog - Méret: 15 18 Raktáron 2-4 napon belül 1.030 Ft

Ha feeder horgászat, akkor Benzár Mix! A márka már eddig is nagyon sok, a feeder vagy az úszós horgászat során nélkülözhetetlen felszerelést kínált a horgászok számára, azonban 2022-től egy új szintre emelkedik a kínálat, melynek most már szerves részét képezik a japán Maruto cég által gyártott horgok is! Ezek között szinte minden helyzethez találni megfelelőt, legyen az lapkás vagy füles, esetleg szakállas vagy szakáll nélküli.

A Bream Competition egy vékonyhúsú, lapkás, kerek öblű szakállas horog, amely kifejezetten a keszegfélék horgászatához készült, akár versenykörülmények között is! Ezzel a horoggal a különféle, kommersznek tekinthető élő csalik mellett akár a szúnyoglárva is eredményesen felkínálható, hiszen tűhegyes, emellett nagyon vékony horogról van szó.

Hegye rendkívül tartós, köszönhetően a tökéletesre csiszolt gyártástechnológiának, így akár több tucat hal megfogása sem lehet probléma egyetlen horoggal. A Bream Competition horog azokban a méretekben került kereskedelmi forgalomba, amelyek szóba jöhetnek a finomszerelékes feeder vagy úszós horgászat során.

Csomagolás 10 ks/balenie
Szín BN
V balení 1