Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Benzar Mix Black Halibut Pellet 5kg

Akció -3% Újdonság
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
98059599

Teljes ár
6.090 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
6.250 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
3% (160 Ft ÁFÁ-val)

Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.

Tapasztalatok alapján kijelenthetjük, hogy a halibut pelletek a horgászat egyik leggyakrabban és legeredményesebben használt csalijai. Legyen szó természetes vízről, vagy halastóról a Benzár Mix Black Halibut pellettel horogra csalhatjuk az adott horgászvíz legszebb pontyait, amurjait. Megemelt halolaj tartalmának köszönhetően még a régebbi halibut pelletjeinknél is fogósabb. több

Tapasztalatok alapján kijelenthetjük, hogy a halibut pelletek a horgászat egyik leggyakrabban és legeredményesebben használt csalijai. Legyen szó természetes vízről, vagy halastóról a Benzár Mix Black Halibut pellettel horogra csalhatjuk az adott horgászvíz legszebb pontyait, amurjait. Megemelt halolaj tartalmának köszönhetően még a régebbi halibut pelletjeinknél is fogósabb.

Natúr és ízesített változatban is egyaránt forgalomba kerül, de ezeken felül még tovább fokozhatjuk csalogató aromákkal, akár az új Benzár liquidek közül is. A nagyobb méretek előre fúrtak, így ha csalizni szeretnénk vele, roppant egyszerű a dolgunk, csak fel kell fűzni a hajszálelőkére, megütköztetni egy stopperrel és már indulhat is a peca.

Etetésre is kiváló! Hatékonyságát tovább növelhetjük az új generációs Benzár aromák hozzáadásával, úgy, mint a Bait Steam, vagy a Bait Liquid.

Csomagolás 5 kg
Szín Čierna