Akció -10%
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
P98088731

Teljes ár
1.740 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
1.870 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
1.940 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
10% (200 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
db

Benzár Mix Bicolor Method Popup 7mm Egy csali, ami biztosan az újdonság erejével hat a halakra! Egy pop-up, ami két különböző színnel és aromával rendelkezik! Egy lebegő minibojli, ami 7 mm-es átmérőjével a legfinnyásabb halakat is becsapja és egy csali, melynek olyan a felh több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzar Mix Bicolor Method Pop Up 7mm Cesnak-Squid Raktáron 2-4 napon belül 1.740 Ft
Benzar Mix Bicolor Method Pop Up 7mm Kokos-Vanilka Raktáron 2-4 napon belül 1.740 Ft
Benzar Mix Bicolor Method Pop Up 7mm Lastúra-Cesnak Nincs raktáron 1.740 Ft
Benzar Mix Bicolor Method Pop Up 7mm Csoki-Narancs Raktáron 2-4 napon belül 1.740 Ft
Benzar Mix Bicolor Method Pop Up 7mm Ananás-Čučoriedka Nincs raktáron 1.740 Ft
Benzar Mix Bicolor Method Pop Up 7mm Jahoda-Med Raktáron 2-4 napon belül 1.740 Ft

Benzár Mix Bicolor Method Popup 7mm

Egy csali, ami biztosan az újdonság erejével hat a halakra! Egy pop-up, ami két különböző színnel és aromával rendelkezik! Egy lebegő minibojli, ami 7 mm-es átmérőjével a legfinnyásabb halakat is becsapja és egy csali, melynek olyan a felhajtóereje, hogy még a legkisebb horgokat sem emeli el a fenékről!

A Bicolor Method Pellet kistestvéreként sokak kedvencévé fog válni, hiszen pofon egyszerű használni, emellett egyedi mivoltának köszönhetően a pontyok sem tudják figyelmen kívül hagyni!

A kis méret és az ideális felhajtóerő teszi a Method Pop-up-ot a tökéletes method csalivá, mely az intenzíven telepített tavak kedvelői számára garantálja az eseménydús horgászatot!

Éppen azokban, a már jól bevált íz- és színkombinációkban került forgalomba, mint a nagytestvér, így mindenki könnyen megtalálhatja a neki legjobban tetsző típust. A négy édes, egy kifejezetten büdös és kettő kevert, igazán pikáns variáció közül egészen biztosan megtaláljuk azt, amelyik az adott napon a leghatékonyabban működik majd!

A kis tégelyek különösen praktikusak, hiszen egészen kevés helyet foglalnak táskánkban, viszont annyi csalit tartalmaznak, mellyel akár több száz kilogramm hal is zsákmányolható!

A vízparton fontos a változatosság, a siker a részletekben rejlik! Egy ilyen csalival azonban Te lehetsz az, akit mindenki irigyelni fog!

V balení 1