Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Benzár Method Feeder Big Flat XXL kosár - Méret: 40g

Akció -7%
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
58630040

Teljes ár
2.100 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
2.260 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
7% (160 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

A method kosarak evolúciója megállíthatatlan, így időről-időre jelennek meg olyan, új típusok a kínálatban, amelyek eddig nem látott szituációk megoldását teszik lehetővé. A Big Flat XXL kosár elsősorban a nagyhalas horgászok számára nyújt remek alternatívát.. több

Méret Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzár Method Feeder Big Flat XXL kosár - Méret: 40g 50g Raktáron 2 - 4 nap 2.100 Ft
Benzár Method Feeder Big Flat XXL kosár - Méret: 40g 60g Raktáron 2 - 4 nap 2.360 Ft
Benzár Method Feeder Big Flat XXL kosár - Méret: 40g 80g Raktáron 2 - 4 nap 2.610 Ft
Benzár Method Feeder Big Flat XXL kosár - Méret: 40g 100g Raktáron 2 - 4 nap 2.830 Ft
Benzár Method Feeder Big Flat XXL kosár - Méret: 40g 30g Nincs raktáron 1.950 Ft
Benzár Method Feeder Big Flat XXL kosár - Méret: 40g 40g Raktáron 2 - 4 nap 2.100 Ft

A method kosarak evolúciója megállíthatatlan, így időről-időre jelennek meg olyan, új típusok a kínálatban, amelyek eddig nem látott szituációk megoldását teszik lehetővé. A Big Flat XXL kosár elsősorban a nagyhalas horgászok számára nyújt remek alternatívát, hiszen ennek a kosárnak az etetőanyagbefogadó-kapacitása körülbelül a duplája egy hagyományos XL-es típusénak. A nagyobb etetőanyagbefogadó-kapacitás azért előnyös, mert számtalan szituációban kell a sok kaja a halak helyben tartásához és hatékony megfogásához. Ehhez nem ritkán külön etetőbotot használnak a horgászok, most azonban ezt akár mellőzni is lehet, hiszen a Big Flat XXL kosarat felkötve tulajdonképpen etetni és horgászni is tudunk egy időben, miközben megőrizzük a method technika minden előnyét. A kosár kifejezetten az erős, heavy vagy extra heavy feederekhez ideális, hiszen nagy felülete nagyobb légellenállást is jelent, így a nagy távolságra történő bevetéséhez bizony egy gerinces botra van szükség. Apropó, nagy távolság! A kosárhoz gyári tartozékként jár a vezetőszár, ami kellően vastag és strapabíró, na meg jelentősen segíti a távoli dobások kivitelezését. A Big Flat XXL kosár jelenleg 50, 60, 80 és 100 grammos méretben érhető el és természetesen készült hozzá egy műanyag, kinyomós rendszerű töltőszerszám, melyet használva mindig ugyanúgy lehet megtölteni a kosarat.

Csomagolás 1 ks/balenie
V balení 1