Akció -15%
Teljes ár
16.550 Ft

Eredeti ár
19.470 Ft

Engedmény
15% (2.920 Ft)

Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
75045453

Weight
2 kg

Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

A pontos horgászat az eredményesség alapja! Ahhoz pedig, hogy mindig egy pontra vessük be végszerelékünket, elengedhetetlen a kiakasztott zsinórklipszes horgászat és a távolságmérő használata. Az eszköz manapság már legalább annyira alapve... több

A pontos horgászat az eredményesség alapja! Ahhoz pedig, hogy mindig egy pontra vessük be végszerelékünket, elengedhetetlen a kiakasztott zsinórklipszes horgászat és a távolságmérő használata.

Az eszköz manapság már legalább annyira alapvető kiegészítő egy versenyhorgász számára, mint maga a versenyláda. Használatával pontosan tudhatjuk, hogy a parttól hány méterre csobban kosarunk, sőt, akár a nap folyamán használt összes horgászbotot ki tudjuk húzni ugyanabba a távolságba.

Az Aluflokk gyártmányú Benzár Feeder Távolságmérő rozsdamentes anyagokból, elnyűhetetlen kivitelben készül és áll most már minden horgász rendelkezésére. Tűhegyes vége miatt a legkeményebb földbe is leszúrható vagy, adott esetben kalapácsal leverhető. Igen, ebben az eszközben ugyanis, köszönhetően az anyagminőségének, nem nagyon lehet kárt tenni akkor sem, ha valósággal belekalapáljul a földbe. Bírja a strapát!

Az eszköz egy barázdált borítást kapott, amely tökéletesen gondoskodik arról, hogy a zsinór a távolságmérés során ne tudjon leugrani vagy lecsúszni a távolságmérőről, hatalmas kellemetlenséget okozva ezzel a felhasználónak.

Mindkét eleme a távolságmérőnek kapott egy oldalsó peremet, melyben egy alumínium tüske áll, megkönnyítve ezzel a végszerelék, a kosár gögzítését a távolságmérés során. A kötél, ami meghatározza, hogy egy körben hány métert tudunk kimérni, 4 méter hosszú, ennek megfelelően célszerű kalkulálni.

Profi, elengedhetetlen kiegészítő, amely a tudatosan horgásk számára alapfelszerelés! 

Termék paraméterei
V balení 1