Akció -15%
Teljes ár
18.870 Ft

Eredeti ár
22.200 Ft

Engedmény
15% (3.330 Ft)

Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
75045454

Weight
1.5 kg

Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

A 2024-es évtől kezdődően a Benzár Mix márka kínálatában versenyláda kiegészítők is helyet kaptak, mint amilyen a Feeder Oldaltálca is. Ennek az eszköznek, illetve bármilyen, hasonló méretű horgászfelszerelés, versenyláda kiegészítő tárolására, s... több

A 2024-es évtől kezdődően a Benzár Mix márka kínálatában versenyláda kiegészítők is helyet kaptak, mint amilyen a Feeder Oldaltálca is. Ennek az eszköznek, illetve bármilyen, hasonló méretű horgászfelszerelés, versenyláda kiegészítő tárolására, szállítására tökéletesen alkalmas az Oldaltálca Hordtáska.

A táska mérete illeszkedik a 67*51 cm-es oldaltálca méretéhez, így kifejezetten nagy befogadókapacitással bír. Strapabíró, vízlepergető anyagból készült, cipzárjai pedig természetesen erősítettek, így éveken át bírni fogják a gyűrődést.

Színe, megjelenése tökéletesen illeszkedik a Benzár márka arculatához, így tipikusan egy olyan horgászkiegészítőről van szó, amely a vízparton is jól mutat. Persze korántsem ez a legfontosabb!

A táska minden igényt kielégítő, funkcióját profi módon betöltő kiegészítő, amely hű társa lehet a felszerelésük tárolására különösen is figyelmes horgászoknak. 

Termék paraméterei
V balení 1