Akció -15%
Teljes ár
72.700 Ft

Eredeti ár
85.530 Ft

Engedmény
15% (12.830 Ft)

Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
75045450

Weight
2 kg

Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

A Versenyhorgászok és a versenyládáról horgászók számára elengedhetetlen kellék a vízparton az oldaltálca. Ez hivatott ugyanis tárolni a peca során felszereléseink egy ... több

A Versenyhorgászok és a versenyládáról horgászók számára elengedhetetlen kellék a vízparton az oldaltálca. Ez hivatott ugyanis tárolni a peca során felszereléseink egy részét, na meg persze csalogatóanyagainkat. A Benzár márka kínálatában a 2024-es évtől kezdve versenyláda kiegészítők is helyet kapnak a szortimentben, mint amilyen ez az oldaltálca is.

A tálca kizárólag a legjobb minőségű, legstrapabíróbb anyagokból készült, ami a gyártó, Alulfokk céget ismerve cseppet sem meglepő. A masszív, ennek megfelelően a kevésbé magas minőségű tálcáktól nehezebb modell kellően magas peremmel és sűrű perforált lemez alaplappal készül. Elpusztíthatatlan!

A tálca mérete 67*51 cm, ami elegendő tárolókapacitást biztosít a methodos és a feederes horgászok számára is. A csatlakozásért két, szintén öntött anyagból készült és rozsdamentes szorítóval szerelt csúszó prizma felel, melyek pozíciója tetszés szerint állítható, így a tálcát gond nélkül tudjuk használni gyakorlatilag bármilyen versenyládán is üljünk. A prizmák képesek az akár 40 mm-es lábak befogadására is, de kialakításuknak köszönhetően egy vékony, 20 mm átmérőjű lábon is stabilan állnak.

A tálcához jár tartozékként egy plusz, levehető, szintén csúszó prizma, melyet használva a tartalék botok tárolásáért felelő topset tartó vagy akár a száknyél befogadására hivatott bottartó fej is stabilan rögzíthető. Ez a megoldás lényegesen megkönnyíti a tartalék felszerelések vízparton történő tárolását, nem csoda, hogy versenyhorgászok tucatjai használják évek óta!

A tálca mellé vásárolható külön árnyékoló is, melyet a tálcára szerelve gondoskodhatunk csalogatóanyagaink, aprócikkenk, illetve saját ellátmányunk védelméről. Ez pedig egy esős, szeles vagy épp egy kánikulai napon aranyat érhet!

Termék paraméterei
V balení 1