Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Benzar Csalitálca Ernyővel

Akció -17% Utolsó darabok
2 éves garancia 14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
72144500

Teljes ár
22.910 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
25.710 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
27.640 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
17% (4.730 Ft ÁFÁ-val)

Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.

Ládára és székre szerelhető csalis tálca Benzár Zsolt ajánlásával! A horgászat fejlődésével és a versenyszerű horgászat megjelenésével egyre nagyobb szerepet kap a kényelem és a gyorsaság, illetve a csalianyagok megfelelő tárolása a horgászat alatt. Ezzel a székre és versenyládára szerelhető tálcáv több

Ládára és székre szerelhető csalis tálca Benzár Zsolt ajánlásával! A horgászat fejlődésével és a versenyszerű horgászat megjelenésével egyre nagyobb szerepet kap a kényelem és a gyorsaság, illetve a csalianyagok megfelelő tárolása a horgászat alatt.

Ezzel a székre és versenyládára szerelhető tálcával mindezt megvalósíthatjuk. Alapterülete 45x55 cm, mely lehetőséget ad akár nagyobb etetőanyag tároló tálak, csalis edények tárolására. Szélső peremének köszönhetően nem csúsznak le róla a ráhelyezett dolgok. Anyaga rácsos, így a könnyű tisztítás mellett könnyebb lett, mintha teli lemez lenne.

Lábra szerelhető, azonban nem csak olyan lábra, amelyre felülről rá lehet húzni, hanem szék lábára is, mivel a rögzítő adapter kinyitható és rácsukható a szék vagy láda, cső lábára. 24 mm-es lábtól egészen 40 mm-es lábig használható. A másik oldal támaszát egy teleszkópos láb biztosítja, mely 50 cm-ről 80 cm-ig húzható ki, így minden körülmény között be tudjuk állítani a megfelelő magasságot és a vízszintes pozíciót. Ám a tálca igazi különlegessége a fölé húzható „ernyő".

Ezzel a tetővel szinte teljesen lefedhetjük a területét és megóvhatjuk a csalikat a naptól, vagy éppen az esőtől. Szétázott pelleteknél és elmászott csontiknál nem lehet rosszabbat elképzelni egy horgászat alatt. Az ernyő pozícióját a tálca két oldalán lévő rögzítő csavarok segítségével tudjuk állítani és fixálni. A tető maximális magassága 30 cm. Versenyhorgászok mellett azon horgászaink részére ajánljuk, akik igényesek a felszerelésükre, és a csali minőségére a horgászat teljes időtartama alatt. Méretei: 45 x 55 cm Láb hossza: 50-80 cm Láb átmérője 20 mm Tető max. magassága: 30 cm

Szín Čierny podnos, modrý prístrešok
Anyag Železo + hliník