Benzár Concourse Ultra Slim 8X Braid 120M - Típus: 0,10 mm

Akció -15%
Teljes ár
12.700 Ft

Eredeti ár
14.940 Ft

Engedmény
15% (2.240 Ft)

Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
30597010

Weight
0.07 kg

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje

Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

Benzar Concourse Ultra Slim 8X Braid fonott zsinór. A gyártástechnológia fejlődése talán a fonott zsinórok esetében a legszembetűnőbb, hiszen a néhány évvel ezelőtt használt zsinórokat össze sem lehet hasonlítani a most a gyártósorról "kikerülő" zsinórokkal. több

Benzar Concourse Ultra Slim 8X fonott fonott zsinór


A gyártástechnológia fejlődése talán a fonott hajban mutatkozik meg leginkább, hiszen a néhány évvel ezelőtt használt zsinórokat össze sem lehet hasonlítani azokkal, amelyeket most "engednek ki" a gyártósorról. Japán nemcsak a horgászhorgok, hanem a hajgyártás terén is vezetőnek számít, így az ott készült fonott haj egyértelműen a legjobb a piacon.

Ezért nagy büszkeség számunkra, hogy a Benzar legújabb fonott hajai közvetlenül Japánból származnak, és nem meglepő módon ezek abszolút csúcstermékek. Az Ultra Slim 8X Braid az egyik zászlóshajó, amelyet kifejezetten fővonalnak szánnak, és a kategória egyik legjobbja!

A zsinór rendkívül selymes tapintású, nagyszerű komfortérzetet ad, és exkluzív csomagolással rendelkezik, amely azonnal érezteti a horgásszal, hogy nagyszerű döntést hozott! Az Ultra Slim 8X Braid 8 szálból készül, professzionális kopásállósággal és süllyedési tulajdonságokkal rendelkezik, ami egyértelműen a fonott főzsinór legjobb eszközévé teszi.

A termék 120 méteres kiszerelésben és 4 különböző méretben kapható, köztük egy olyan 0,04 mm átmérőjű típussal, amelyet eddig még nem láttunk fonott feeder zsinórokban. Ez új távlatokat nyit a finom feederhorgászok számára.

Termék paraméterei
Hossz 120 m
Pevnosť v ťahu 3,7 kg
V balení 1