Benzár Concourse Twister Mini - Típus: Červený krill

Akció -26%
Teljes ár
1.950 Ft

Normál ár
2.620 Ft

Engedmény
26% (670 Ft)

Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
98091907

Weight
0.15 kg

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje

Raktáron 2-4 napon belül - A rendelés állapotáról e-mailben vagy SMS-ben értesítjük.
db

A 2023-as termék, a Concourse Twister csali, talán mondanom sem kell, hogy horgászbarátaink ezreinek kedvence lett. Így nem volt kérdéses számunkra, hogy 2024-ben kibővítsük a Twister családot, és megalkossuk a Concourse Twister Mini csalikat. több

A 2023-as termék, a Concourse Twister csali, talán mondanom sem kell, hogy horgászbarátaink ezreinek kedvence lett. Így nem volt kérdéses számunkra, hogy 2024-ben kibővítsük a Twister családot, és megalkossuk a Concourse Twister Mini csalikat.

A Concourse Twister Mini, akárcsak nagyobb testvéreik, szimmetrikus, kör alakú formájuknak köszönhetően a halak számára teljesen ismeretlen, variációk sokaságát rejtő világot kínálnak. Az újdonság varázsa abban rejlik, hogy pontosan tudjuk, hogy ez a dobásszám növekedésével jár majd! A csalik gyártási állapotban 5,5 mm hosszúak, kéttónusú kivitelben, nagyon erős, fülbemászó, népszerű ízekben, mint például csokoládé-narancs, eper, eper-mangó, hal-keverék, sajt-savanyú, eper-tintahal, fokhagyma-mandula és krill.

Ezek a kis csalik kis méretük és hihetetlenül intenzív illatuk mellett nagyon gyorsan oldódnak, így valóban a legvonzóbb csalik közé tartoznak a piacon! Kifejezetten a kemény körülményekhez fejlesztették ki őket, így érdemes őket használni a finomszerelékes, téli horgászatokon vagy a legizgalmasabb versenyhelyzetekben is. Biztosan nem fognak csalódást okozni!

Mivel ezek a csalik wafter formájúak, mindenféle halat foghatsz velük! A fűszeres pontyok mellett még a pontyok és a süllők sem utasítják vissza a Mini Twistereket, így ha élve horgászol, nem kérdés, hogy mi kerüljön a horogra! Apropó, a horog. A csalik mérete miatt vékony, karcsú nádat kell használni, és arra is érdemes odafigyelni, hogy ne etessük őket ok nélkül nagyméretű horog alá.

Termék paraméterei
Jellemző Jahoda
V balení 1