Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g - Típus: Red Kril

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (3)A csillagok száma 5 - 5
Akció -7% Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
98101007

Teljes ár
1.980 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
2.130 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
2.050 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
7% (150 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

Manapság a halgazdaságokban egyre gyakoribb, hogy nem szemes takarmánnyal, hanem különböző, magas tápértékű pelletekkel, pisztrángtápokkal etetik a pontyokat. Nem meglepő, hogy emiatt az említett granulátumok jól ismert és kifejezetten kedvelt és keresett táplálékká válnak a halak számára. több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g - Típus: Red Kril Red Kril Raktáron 2 - 4 nap 1.980 Ft
Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g - Típus: Red Kril Natur Raktáron 2 - 4 nap 1.980 Ft
Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g - Típus: Red Kril Black Halibut Raktáron 2 - 4 nap 1.980 Ft
Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g - Típus: Red Kril Scopex Fish Raktáron 2 - 4 nap 1.980 Ft
Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g - Típus: Red Kril Pelety Mix Raktáron 2 - 4 nap 1.980 Ft
Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g - Típus: Red Kril N-Butyric - Kyselina maslová Raktáron 2 - 4 nap 1.980 Ft
Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g - Típus: Red Kril Green Betaine Raktáron 2 - 4 nap 1.980 Ft

Manapság a halgazdaságokban egyre gyakoribb, hogy nem szemes takarmánnyal, hanem különböző, magas tápértékű pelletekkel, pisztrángtápokkal etetik a pontyokat. Nem meglepő, hogy emiatt az említett granulátumok jól ismert és kifejezetten kedvelt és keresett táplálékká válnak a halak számára.

Ezek a pelletfélék jelentik az egyik fő összetevőjét, alapanyagát a Benzár Commercial etetőanyagoknak és a pellet mixnek is, melyeket olyan hallisztekkel egészítettünk ki, amelyek tovább erősítik az egyébként is magas beltartalmi értékkel bíró keverékek fogósságát. A konkrétumok nyelvén a magas beltartalom közel 50%-os fehérje tartalmat jelent, ami egyedülálló érték a piacon!

Az etetőanyagok között természetesen megtaláljuk azokat az ízeket, amelyek a korábbi években teszthorgászainknak már beváltak, de készítettünk natúr, aromázatlan kivitelt is, amely versenykörülmények között nagyon jó választás lehet. A kaják szemcsemérete közepes, de nagyon könnyen kezelhetők, megfelelően megnedvesítve őket nagyon jól bontanak a mederfenéken, akár flat method, akár bordás kosárba töltjük őket.

A szortimentbe került pelletmix pedig tökéletes kiegészítője a porózus etetőanyagoknak, hiszen ezzel jelentősen feltuningolhatók akár a Commercial, akár más etetőanyagok is, de természetesen önmagában is eredményes használható a methodos horgászatok során.

Mindezek mellett egyetlen dolog van még, ami kiemeli őket a többi, felsőkategóriás method etetőanyag közül, mégpedig az áruk, amely nagyon-nagyon kedvező!

Csomagolás 800 g
Szín tmavočervená
Jellemző Red Kril
V balení 1