Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g

csillag 1 csillag 2 csillag 3 csillag 4 csillag 5 (2)A csillagok száma 5 - 5
Akció -10% Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
P98101007

Teljes ár
1.990 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
2.210 Ft ÁFÁ-val

Normál ár
2.050 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
10% (220 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
db

Manapság a halgazdaságokban egyre gyakoribb, hogy nem szemes takarmánnyal, hanem különböző, magas tápértékű pelletekkel, pisztrángtápokkal etetik a pontyokat. Nem meglepő, hogy emiatt az említett granulátumok jól ismert és kifejezetten kedvelt és keresett táplálékká válnak a halak számára. több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g Red Kril Raktáron 2 - 4 nap 1.990 Ft
Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g Natur Raktáron 2 - 4 nap 1.990 Ft
Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g Black Halibut Raktáron 2 - 4 nap 1.990 Ft
Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g Scopex Fish Nincs raktáron 1.990 Ft
Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g Pelety Mix Nincs raktáron 1.990 Ft
Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g N-Butyric - Kyselina maslová Raktáron 2 - 4 nap 1.990 Ft
Benzár Commercial etetőanyag és pellet 800g Green Betaine Nincs raktáron 1.990 Ft

Manapság a halgazdaságokban egyre gyakoribb, hogy nem szemes takarmánnyal, hanem különböző, magas tápértékű pelletekkel, pisztrángtápokkal etetik a pontyokat. Nem meglepő, hogy emiatt az említett granulátumok jól ismert és kifejezetten kedvelt és keresett táplálékká válnak a halak számára.

Ezek a pelletfélék jelentik az egyik fő összetevőjét, alapanyagát a Benzár Commercial etetőanyagoknak és a pellet mixnek is, melyeket olyan hallisztekkel egészítettünk ki, amelyek tovább erősítik az egyébként is magas beltartalmi értékkel bíró keverékek fogósságát. A konkrétumok nyelvén a magas beltartalom közel 50%-os fehérje tartalmat jelent, ami egyedülálló érték a piacon!

Az etetőanyagok között természetesen megtaláljuk azokat az ízeket, amelyek a korábbi években teszthorgászainknak már beváltak, de készítettünk natúr, aromázatlan kivitelt is, amely versenykörülmények között nagyon jó választás lehet. A kaják szemcsemérete közepes, de nagyon könnyen kezelhetők, megfelelően megnedvesítve őket nagyon jól bontanak a mederfenéken, akár flat method, akár bordás kosárba töltjük őket.

A szortimentbe került pelletmix pedig tökéletes kiegészítője a porózus etetőanyagoknak, hiszen ezzel jelentősen feltuningolhatók akár a Commercial, akár más etetőanyagok is, de természetesen önmagában is eredményes használható a methodos horgászatok során.

Mindezek mellett egyetlen dolog van még, ami kiemeli őket a többi, felsőkategóriás method etetőanyag közül, mégpedig az áruk, amely nagyon-nagyon kedvező!

Csomagolás 800 g
Szín tmavočervená
Jellemző Red Kril
V balení 1