Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Akció -7% Utolsó darabok
Gyártó
Benzar Mix

Termék kód
58605030

Teljes ár
1.610 Ft ÁFÁ-val

Eredeti ár
1.730 Ft ÁFÁ-val

Engedmény
7% (120 Ft ÁFÁ-val)

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

Benzár Classic Mini Method kosár A method módszer lelke sokak szerint a megfelelően elkészített etetőanyagban rejlik. Ebben igazuk is van, de a végszerelék részét képző kosárra is érdemes figyelmet fordítani.  Az új Benzár Classic Mini method kosár akár a partkö több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Benzár Classic Mini Method Kosár - Típus: 30G 20G Nincs raktáron 1.450 Ft
Benzár Classic Mini Method Kosár - Típus: 30G 30G Raktáron 2 - 4 nap 1.610 Ft
Benzár Classic Mini Method Kosár - Típus: 30G 45G Raktáron 2 - 4 nap 1.570 Ft

Benzár Classic Mini Method kosár

A method módszer lelke sokak szerint a megfelelően elkészített etetőanyagban rejlik. Ebben igazuk is van, de a végszerelék részét képző kosárra is érdemes figyelmet fordítani. 

Az új Benzár Classic Mini method kosár akár a partközeli vagy kereső feederes pecákhoz is tökéletes alternatívát nyújt, méretskálájának köszönhetően. 

Bármely, a method technikával alkalmazott és közkedvelt csalihoz tökéletes megoldás, legyen szó waftersről, popupról vagy bármilyen süllyedő csaliról, sőt a legújabb Expanda pelletekkel is tökéletes összhangot képvisel.

A Classic Mini mérete miatt, akkor is megfelelő alternatívát jelent, mikor a halak finoman vagy alig táplálkoznak és azokat csak egy kis mennyiségű, de prémium etetőanyaggal lehet a csali közelébe terelni. A ponty mellett, keszeg-kárász és kisebb halak horgászatához is jó opció.

Áramvonalas kialakítása rendkívül jó dobhatóságot eredményez, kis mérete ellenére is.

Versenykörülményekhez is kifejezetten ajánljuk a szériát, de a hétköznapi pecák alkalmával sem fognak csalódást okozni.

Anyag olovo + plast
V balení 1