A megrendeléseket gond nélkül szállítjuk a COVID-19 jelenlegi helyzete alatt is. Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Bátor Tábor Junior Tele bot szett

Utolsó darabok Ingyen szállítás
Ingyenes szállítás
Gyártó
EnergoTeam

Termék kód
12045850

Teljes ár
7.980 Ft ÁFÁ-val

Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.

A szett alapját egy masszív, ellenálló teleszkópos kivitelű horgászbot, a Junior Tele alkotja, mely a gyártás során alkalmazott, modern kompozit technológiának köszönhetően a nehéz körülményeket is jól viseli. Természetesen tartozék, egy a bottal teljes összhangot képző zöld Junior orsó is, mely zsinórral is fel van töltve, így szinte már horgászatra kész a felszerelés. több

A szett alapját egy masszív, ellenálló teleszkópos kivitelű horgászbot, a Junior Tele alkotja, mely a gyártás során alkalmazott, modern kompozit technológiának köszönhetően a nehéz körülményeket is jól viseli.

Természetesen tartozék, egy a bottal teljes összhangot képző zöld Junior orsó is, mely zsinórral is fel van töltve, így szinte már horgászatra kész a felszerelés.

Természetesen utóbbi tényezőről is gondoskodva, egy készre szerelt zsebpecás szerelék is a csomag része, amit csak a főzsinórra kell kötni. Extraként pedig, egy merítrő és 1 haltartóháló is bővíti a csomag színességét, gondoskodva a kifogott halakról.

Tökéletes választás gyerekeknek, nyaralásokra vagy akár az orsós horgászbottal való ismerkedéshez, az alap fortélyok elsajátításához.

Tartalma:
- Kamasaki Junior Tele 2,4m
- Kamasaki Junior orsó
- Merítőháló
- Zsákos haltartó
- Zsebpeca