Weboldalunk folyamatos fejlesztés alatt ál.

Bátor Tábor Junior Tele bot szett

Utolsó darabok
Gyártó
EnergoTeam

Termék kód
12045850

Teljes ár
8.300 Ft ÁFÁ-val

Nincs raktáron - Az áru nem rendelhető, elfogyott vagy nincs raktárunkon.

A szett alapját egy masszív, ellenálló teleszkópos kivitelű horgászbot, a Junior Tele alkotja, mely a gyártás során alkalmazott, modern kompozit technológiának köszönhetően a nehéz körülményeket is jól viseli. Természetesen tartozék, egy a bottal teljes összhangot képző zöld Junior orsó is, mely zsinórral is fel van töltve, így szinte már horgászatra kész a felszerelés. több

A szett alapját egy masszív, ellenálló teleszkópos kivitelű horgászbot, a Junior Tele alkotja, mely a gyártás során alkalmazott, modern kompozit technológiának köszönhetően a nehéz körülményeket is jól viseli.

Természetesen tartozék, egy a bottal teljes összhangot képző zöld Junior orsó is, mely zsinórral is fel van töltve, így szinte már horgászatra kész a felszerelés.

Természetesen utóbbi tényezőről is gondoskodva, egy készre szerelt zsebpecás szerelék is a csomag része, amit csak a főzsinórra kell kötni. Extraként pedig, egy merítrő és 1 haltartóháló is bővíti a csomag színességét, gondoskodva a kifogott halakról.

Tökéletes választás gyerekeknek, nyaralásokra vagy akár az orsós horgászbottal való ismerkedéshez, az alap fortélyok elsajátításához.

Tartalma:
- Kamasaki Junior Tele 2,4m
- Kamasaki Junior orsó
- Merítőháló
- Zsákos haltartó
- Zsebpeca