Akció Utolsó darabok
2 éves garancia 14 napos visszaküldési lehetőség
Gyártó
EnergoTeam

Termék kód
72300003

Teljes ár
2.050 Ft ÁFÁ-val

Válasszon terméktípust
Varianta neexistuje
Raktáron 2 - 4 nap - Garantáljuk az árú házhozszállítását 2 - 4 munkanapon belül. A megrendelése állapotáról e-mailben és SMS-ben értesítjük.
db

EnergoTeam Basic karikás haltartó A halakat kifogásuk után sokan manapság visszaengedik, de sokan vannak akik szeretik elfogyasztani a kifogott példányok egy részét.  A horgászat befejeztéig kötelező ezen halakat megfelelően, vízben tárolni. Jelen karikás kerettel ellát több

Típus Állapot Teljes ár ÁFÁ-val Darabszám
Basic 2 Karikás Haltartó - Típus: S 3 Kruhmi Basic S 2 Kruhmi Basic Raktáron 2 - 4 nap 1.680 Ft
Basic 2 Karikás Haltartó - Típus: S 3 Kruhmi Basic S 3 Kruhmi Basic Raktáron 2 - 4 nap 2.050 Ft
Basic 2 Karikás Haltartó - Típus: S 3 Kruhmi Basic So 4 Kruhmi Basic Nincs raktáron 2.570 Ft
Basic 2 Karikás Haltartó - Típus: S 3 Kruhmi Basic S 5 Kruhom Basic Nincs raktáron 2.970 Ft

EnergoTeam Basic karikás haltartó

A halakat kifogásuk után sokan manapság visszaengedik, de sokan vannak akik szeretik elfogyasztani a kifogott példányok egy részét. 

A horgászat befejeztéig kötelező ezen halakat megfelelően, vízben tárolni. Jelen karikás kerettel ellátott modellek tökéletes mozgásteret biztosítanak a benne tárolt halaknak.

Ezen apróbb szemmérettel  ellátott háló tökéletes megoldást kínál szinte minden fehérhal megfelelő tárolásához. A kisebb méretű halak, sneci, keszegek sem tudnak kibújni rajta, tehát csalihalas hálónak is ideális.

A termék egyszerű kialakítása maximálisan megfelel a hétköznapi igénybevételnek. Hálója lágy anyagból készült, mégis kellően strapabíró, akár kövezés mellett használva is.

A felső része egy praktikus madzaggal összehúzható és beköthető, így nem tudnak a benne elhelyezett halak kiszabadulni belőle, illetve a kötélnek köszönhetően akár bentebbi részre is lesüllyeszthető a parttól távolabb.

Az elérhető méretskálából minden horgász megtalálja a számára megfelelő méretet.

Hossz 70 cm
Anyag sieťované pletivo
V balení 1